soubor \WINDOWS\system32\c_852.nls poskozen,nebo nalezen
Poradi mi nekdo jak mam presne krok po kroku postupovat?
Re: soubor \WINDOWS\system32\c_852.nls poskozen,nebo nalezen
Citace:
Původně odeslal
tonino
Poradi mi nekdo jak mam presne krok po kroku postupovat?
soubor si sezen a pak to jen prepis, normalne ručo pres konzoli k opraveni XP.. ale IMO to mas nejake zavirovane, ci jinak natukle, ze po opraveni tohoto souboru to bude vyzadovat opraveni dalsiho, takze bych to spis resil reinstalem.
- tonino, nzakladej duplicitni thready
- Heady, nevim, zda je takove zverejneni toho souboru koser
ok.diky.Ale jak a kde to mam prepsat?
Citace:
Původně odeslal
peta303
- tonino, nzakladej duplicitni thready
- Heady, nevim, zda je takove zverejneni toho souboru koser
ok ok ;-) jak je ctena libost. Tazateli to zjevne stejne nepomohlo, takze to nema vyznam :-)
Vcera som presne na tento dotaz odpovedal ftipnou odpovedou , nakolko dotycny sa ani nesnazil vyhladat riesenie svojho problemu na nete. Samozrejme nejaky ftipny MOD to cele zrejme zmazal :(
Mlady muz ma problem, nahradit subor v pc, je zbytocne mu radit a navadzat, ak neovlada ani zaklady na PC.
Citace:
Původně odeslal
AjsTi
Vcera som presne na tento dotaz odpovedal ftipnou odpovedou , nakolko dotycny sa ani nesnazil vyhladat riesenie svojho problemu na nete. Samozrejme nejaky ftipny MOD to cele zrejme zmazal :(
Mlady muz ma problem, nahradit subor v pc, je zbytocne mu radit a navadzat, ak neovlada ani zaklady na PC.
Sorry, to nebyl "zlý" úmysl...pouze špatně zařazená sekce a duplicita - tzn jsem ponechal pouze toto vlákno. Na druhou stranu je pravda, že autor tohoto tématu by si měl zopakoval základy práce s PC
Citace:
Původně odeslal
Zdenek Dubnicky
Sorry, to nebyl "zlý" úmysl...pouze špatně zařazená sekce a duplicita - tzn jsem ponechal pouze toto vlákno. Na druhou stranu je pravda, že autor tohoto tématu by si měl zopakoval základy práce s PC
Oki doki /OT
Citace:
Původně odeslal
Heady
soubor si sezen a pak to jen prepis, normalne ručo pres konzoli k opraveni XP.. ale IMO to mas nejake zavirovane, ci jinak natukle, ze po opraveni tohoto souboru to bude vyzadovat opraveni dalsiho, takze bych to spis resil reinstalem.
Proč tu všichni všechno řeší reinstalem?nechápu Vás, já osobně mám systém nainstalovaný přes 450 dnů, a i když mi několikrát havaroval, tak jsem si vždycky poradil, stačí instal. CD, záchranné CD a je to...
Citace:
Původně odeslal
Blackknight
Proč tu všichni všechno řeší reinstalem?nechápu Vás, já osobně mám systém nainstalovaný přes 450 dnů, a i když mi několikrát havaroval, tak jsem si vždycky poradil, stačí instal. CD, záchranné CD a je to...
[OT]
Ja mel XP nahozene pres tri a pul roku :-) a taky jsem si vzdy poradil, ale mate za to ze tazatel vlakna vedel "o co go?" a vedel jak pracovat s install CD, zachrannym CD..
[/OT]
Citace:
Původně odeslal
Heady
[OT]
Ja mel XP nahozene pres tri a pul roku :-) a taky jsem si vzdy poradil, ale mate za to ze tazatel vlakna vedel "o co go?" a vedel jak pracovat s install CD, zachrannym CD..
[/OT]
Tak u záchranného CD stačí nabootovat z toho CD a zkopírovat potřebné soubory z instal CD winů na HDD...pokud umí reinstalovat XP, pak by zvládl i toto...nebo není nic jednoduššího, než vzít HDD ke kamarádovi a zkopírovat soubory v klidu u něj...způsobů je mnoho, ale reinstalovat winy jen kvůli tomu, že to je, jak autor píše, naťuklé, je podle mě zbytečně, stačí nahodit winy a přes cmd a sfc /scannow opravit poškožené systémové soubory...