Re: Mate nekdo zkusenosti s Dell E248WFP ?
tak na europskom ebay stoji nejakych 12k co je bezna cena low end panelov co predava aj HP ci Acer ... napr ten od HP (pavilion) neni blby, ale tie uhly su na 24ku tragicke a obavam sa, ze to bude to iste aj na tom delly :P
Citace:
Původně odeslal
MadCap
tak na europskom ebay stoji nejakych 12k co je bezna cena low end panelov co predava aj HP ci Acer ... napr ten od HP (pavilion) neni blby, ale tie uhly su na 24ku tragicke a obavam sa, ze to bude to iste aj na tom delly :P
no jiste s spatnymi uhly pocitam a ani me to nejak netrapi na lcd z uhlu nekoukam.
jj lowendy stojej podobne na VA/IPS panel bych uz nemel prachy - spis jsem zvedavy na barvy -tech se trochu bojim pri prechodu z MVA 19ky...
skoda ze neni zadna recenze monitor uz je 2 mesice v prodeji..
edit: ono je to tezke - ja vic jak 10kkc bez dane do toho dat nemuzu a kdyz chci neco vetsiho a lepsiho tak 24 je uz draha 22" jsou jen TNka a 20-21 to bych si zase oproti 19ce nepomohl - pro me by bylo idealni kdyby byl nejakej S-IPS 22" za mensi cenu nez ty 24ky
Dell to v CR moc nehroti, inak by sme ho uz davno mali otestovany :) recenziu Pavilionu najdes v computer 23/07 co vyjde buduci tyzden ;)
Btw u 24ky tie uhly uz trochu vadia, kvoli plochu na to nepozeras zase tak rovno furt ....
nepohrdl bych ani recenzi v anglictine ;) - dell to nehroti asi nikde
no necham se teda prekvapit - kdyztak budu setrit na lepsi no..
jinak doufam ze kdyz na stred lcd budu koukat v 0° a ke kraji treba 40° tak barvy budou ok :D jinak by to bylo teda fakt spatny..
asi prvni poznatky teda prinesu ja za par dni...
tak TN 24ky co som zatial videl su v tomto ohlade "fakt spatny" :\
Kolega si toho Della koupil a zatím je spokojený, úhly z boku jsou Ok, při pohledu zespoda to je o něco horší...
Citace:
Původně odeslal
jrk
Kolega si toho Della koupil a zatím je spokojený, úhly z boku jsou Ok, při pohledu zespoda to je o něco horší...
ackoliv jsem byl odpurce TN technologie tak musim rict ze to dost pokrocilo a barvy jsou pekne podsviceni velmi dobre rekl bych zivejsi nez na mem MVA - bohuzel ty uhly... ale pro me to zase nei takovy problem
dalsi velka nevyhoda je nemoznost vyskove nastavitelnosti a je dost nizky..
odezva dobra - sumu ani mazani jsem si nevsiml
jsem s nim spokojen - kdyby byly penize bral bych samo VA/S-IPS ale i tenhle me prijemne prekvapil
- pokud by jste nekdo uz narazil na recenzi pls postnete ji sem
edit 3.1.07 -stale jsem nikde nenasel recenzi - potreboval bych aby to nekdo zkalibroval a dal k dispozici .icc nebo aspon pres OSD ( ja mam zatim contrast a brightnes 100/100 a RGB - 66/69/77 a u videa mam nastaveno zvednuti jasu).
prvni obycejna recenze. stale cekam na nejakou kde ho poradne promeri a zkalibruji.
http://www.bootdaily.com/index.php?o...=984&Itemid=56
teraz finisujeme teste 22 a 24" lcd ... Dell sa nechcel zucastnit :-O tolko k teme :\