Zaheslovaný WinRAR - problém!
Zdravim,
tak mam takovy mensi/vetsi problem. Nasel jsem v PC nejaky svoje stary zaheslovany soubory ve WinRARu,ale mam jeden problem. A to ten,ze je to tak davno,ze jsem zapomel hesla kterymi jsem to zahesloval. Celkem problem,nejsou to nastesti veci ktery bych vylozene nutne potreboval,ale bylo by dobre kdybych k nim mel pristup.
A proto se ptam. Nevi nekdo nahodou jak obejit heslo ve WinRARu abych se tam mohl bezproblemu na ty data dostat a vyuzivat je? Vim,asi to nepujde,ale pokud ano,tak budu rad za vsechny rady. Pokud nekdo dobre poradi,odmenim se K+. Diky moc
Re: Zaheslovaný WinRAR - problém!
Pokud je to rar archív, tak heslo obejít nejde, ten soubor je prostě zašifrovaný. Pokud heslo nebylo moc dlouhé (teda spíš pokud bylo vyloženě krátké), můžeš se pokusit ho zlomit, např:
http://www.stahuj.centrum.cz/utility...word-recovery/
jak rika Frelichl..
zkus google a "rar password recovery" ja to jednou delal a bylo to spise na desitky hodin, (pravda na AXP :-) ) ale za zkousku to stoji, pokud uz jsi vsechna svoje znama hesla vystrilel.
zdar zkus
Advanced Archive Password Recovery
nebo
Advanced RAR Password Recovery (2007)
EDIT: sorry nez jsem to napsal tak me predbehli ;P
Keby sme sa naucili pouzivat tlacitko SEARCH vedel by si , ze je to tu aspon 3x rozoberane.Navrhujem udelit Ti titul SPAMER ROKA
Tu
Tu
Tu
Diky vsem,zaroven se omlouvam,ale psal jsem to narychlo a nemel jsem cas vubec nic hledat,takze to pro me vychazi lepe kdyz to najde nekdo za me kdo ma trochu vice casu (priste se polepsim).
Kazdopadne diky za novy titul!!Takhle to dopada kdyz se clovek parkrat sekne,uz jdou do nej.Nj,ja jsem taky parkrat takhle na nekoho vyjel za ty stejny chyby a ted to delam ja... :oops: