Ale ceny su to fakt dobre...
Printable View
Ale ceny su to fakt dobre...
No tak tie ceny sú ozaj dosť brutálne. GO GO 1700+ TB BO ;D ;D
Majú. A za tú cenu ešte dlho budú mať! >:} :mweheh: :mweheh:
Je cool ....ale co maju 1700+bo spolocne s tym ze maju Bartony ??? :-o
Za 256kb cache navyse zaplatis viac ako za dve 1700+ :)
Presne tak ako napísal AjsTi.Možno s tou 1700+ dosiahneš lepšie výsledky ako s tým Bratonon a za neaké smiešne 2 litre. :wink:
JJ tych 256kb cache je tam skoro nanic prejavi sa to len v niektorych aplikaciach ale v ostatnych dostava na rit pretoze Bartony maju nizsi takt ako Tbredy pri rovnakom PR !! Ale vraj sa masakerne taktuju !!
no idu celko pekne - vid tuto databazu: http://www.vr-zone.com/guides/AMD/Barton/ - samozrejme vylucne s LN2 chaldenim :roll:
Já si myslím čím víc cache tím lepší OC... viz INTEL... :idea:
No podla mna tie prve Bartony nesli moc dobre taktnut (podla prvych vysledkov s beznym chladenim - pretoze si mysli ze s LN2 tu malokto chladi :wink: ). Osobne radsej klasicke XP....aspon zatial teda.
Ja by som počkal na tie oklieštence 256kb FSB333. Tie pôjdu v pohode pretaktovať zdvyhnutím FSB. A na tých 512kb sa môžem vykašlať. >:} :mweheh: :mweheh:
Mno je mozne ze ked niekto berie AthlonaXP 1700+ tak sa to neoplati brat Bartona za zhruba 6000sk, ale ak niekto berie napr AthlonaXP 2400+, alebo 2600+ tak je cena za Bartona 2500+ na tej istej urovni, co sa uz oplati, ked vezmeme do uvahy jeho pretaktovatelnost. (2500+ bezi na 1.8ghz :wink: )
No semíku, čítal som to 3x a aj tak ti neruzumiem. Ja som myslel Thortony.
Teraz uz tomu rozumies ??? (bola skorej odpoved pre AjTyho, na to ze sa skorej oplati kupit 2x 1700+ ako 1x BArton :idea: )
Ako som si to čekol, tak pozeram v cenniku Agemu ze rozdiel v cene medzi xp2400+ na 2ghz a bartonom 2500+ na 1,8... aj neviem ake drobne, je cca 2000, tie 2litre su bez dph a velkoobchodna cena, realny rozdiel v cene este aj s maloobchodu 3litre, tak to nema zmysel teraz kupovat bartona, kto chce mat silnejsi stroj, chce nie privelmi taktovat a da do toho viac penazi, xp2400+ uz az tak vela taktovania nepotrebuje, 2200mhz staci supnut lavou zadnou a ma clovek vystarane.
Teraz kupovat Barton je dost velka hlupost, v lete alebo na jesen to uz bude asi ine, ale to viete vsetci :-)
(P.S. ten Barton je taky drahy lebo je to novinka, alebo ze ta cache stoji tolko vela, alebo pre obidve priciny ??? ;D )
skor by som povedal ze novinka, idu v slapajach INTELU... :?Citace:
Původně odeslal MK2
skratka a jasne, ceny najvyssich xp tried su nehumanne, nestacilo by im 9000 za 2700+ s dph maloobchodna cena, a 5500sk za 2400+? atd. , su drahi :evil:
Takze cena je stale rozdielna. A navyse 2000 bez dph je 2400 s dph a za to mas ine veci. Neviem kde je dokazane , ze idu tak dobre taktovat. O 1700+ to je jasne , takze stale mas na vyber zobrat lacnejsie cpu a kupit ja nevi poradnu grafiku , lepsiu pamet , alebo nejaky disk.Citace:
Původně odeslal Semik
Keby aspoň ten výkon zodpovedal tomu rozdielu tej ceny...
Lenže podľa testov je dosť často aj nižší TBred rýchlejší/rovnako rýchly ako Barton... Výsledná frekvencia prebije aj tých 256KB cache... :roll: