-
Samsung SH-203D
Máte někdo tuhle vypalovačku? Jak je na tom s výskytem C1 a C2 chyb? Já jsem jí teď koupil a jak kontroluju vypálený média (DVD Verbatim 16x) tak se v poslední třetině disku dostávají hodnoty C1 až ke 400 a C2 jsou kolem 40. Je to normální? Přemejšlím jestli jsem náhodou neudělal chybu a neměl jsem radši koupit 203B, která na tom byla podle testu na CDR podstatně líp, co se týče kvylity zápisu.
-
Re: Samsung SH-203D
Klasika: zkus jiná média, zkus jiný firmware, pokud ani to nepomůže, zkus jinou mechaniku - reklamace...
Osobně zastávám názor (při častém zkoušení různých mechanik v sestavovaných a opravovaných PC), že Samsung je takový o něco lepší LiteOn. To, že mechaniku pochválí Zero pro mě není kriterium výběru - např. takovou 3520 nechválil zdaleka tolik, jako soudobé 16x3, které většinou už dávno i přes menší nároky dosloužily.
-
Re: Samsung SH-203D
Možná to bude médiama, i když používám pořád stejný Verbatimy (Advanced AZO+), koukal jsem i na média pálený na LG H20L a vypadají zhruba stejně. Nicméně jsem nikdy neměl problém při čtení, ale přišlo mi to zvláštní.