V karmě mají oba druhy, ale nebyli mi schopni říct rozdíl. Myslím že ta 2 bude verze s Crush 18D, ale nevím to jistě
Printable View
V karmě mají oba druhy, ale nebyli mi schopni říct rozdíl. Myslím že ta 2 bude verze s Crush 18D, ale nevím to jistě
Na Soltek.com maj sice oddelene BIOSy pro tyhle boardy, ale zadny zvlastni specifikace FRN2. Co je pls Crush 18?
Dik
cau ___taky se pridavam s dotazem :: jaky je rozdil mezi FRN a FRN2?? ___ vi to vubec nekdo ??
Takze jsem se poptal v extrapointu a opravdu to vypada na Crush18D !!
Jinak crush 18 je klasický nforce2 chipset, crush18G je ten s grafikou a crush18D by měl být novější crush 18.
Jinak tady je odpověď z extrapointu
Vazeny pane,
take jsem zjistovali rozdily a jedine, co jsem objevili je, ze 75FRN ma chipset nForce2 SPP+MCP a 75FRN2 ma chipset nForce2
CR18D+MCP, coz nevime, co znamena, ale jiny prakticky rozdil v nich neni. Zkuste se podivat na web k nVidii, jestli tam nema
detailni popis chipsetu, ale my jsme po zbezne pruzkumu nic nenasli.
Se srdecnym pozdravem
Citace:
Původně odeslal five
cau__tak sem napsal SOLTEKum na TECHservis a odepsali mi toto--->
Dear customer:
Thank you for contacting Soltek.
The 75FRN2 supports to adjust VDD Voltage, the 75FRN doesn't. Please contact our branch company in Holland to ask if the motherboard
is available in your country
;D :eek: :-o
Fuck!!! Tak to je parada, du vodpalit svyho FRN-L ;D
Na AMDMB pisou ze s FRN2-RL udelali 250MHZ. Celkem cool :eek:
Nevite, kde se da sehnat ta FRN2-L??? V extrapointu jsou jen pro dealery a nikde jinde jsem to nenasel??? Plz help! :cry:
tak to je nářezCitace:
Původně odeslal lullu
co vim tak crush18d bude "oficialne" podporovat 400Mhz bus (pro bartony)
Citace:
Původně odeslal Dj Google
cau__nejake links na velko-maloobchod sem nasel pres www.jyxo.cz (google se moc nechytal).
jestli nekdo o nejakem velko-maloobchode vite , hodte sem pls links.
diky
Takže je to 100% tak - soltek 75-FRN2 má step. C1 a FSB jde nastavovat do 250MHz. ;D A to se už u nás 14 dní prodává !!!!
nemate nekdo napad, kde toho solteka 75-FRN2 koupit?
obavam se, ze tam mi to bez zivnostnaku neprodajiCitace:
Původně odeslal tomesik
ale v proca.cz jo ;)Citace:
Původně odeslal Deputy
a za 3 757.60 , jestli se nepletuCitace:
ale v proca.cz jo ;)
Takze az ji budete nekdo mit, zkusite max sync FSB a postnete to sem zejo? Uz chci videt 250 v domovskych koncinach ;D
Jinak Epox 8RGA+ ma taky zmenu vdd v biosu; nemuze to bejt taky ta vychytanejsi revize CR18D (byt s integrovanou grafarnou) ???
V CC je přece taky SL-75FRN2-RL za 4131,-