Ovladac na WinXP pre MediaForce SF256-PCP-04
Nemáte někdo funční driver na tuhle kartu, pls? Už jsem prolezl všechny linky, co mi hodil Google a nic mi nejede.. Moc prosím..
Už jsem několikrát stáhnul soubor WIN2000_XP.zip z různých stránek, ale ani v jednom nejde spustit SETUP.. Ve všech jsou nejspíš vadné *.cab..
Kdyby mi tedy někdo mohl poskytnout funkční verzi.. byl bych rád..
Díky moc
1.12.07: VYŘEŠENO !!
Re: Ovladac na WinXP pre MediaForce SF256-PCP-04
mozna by bylo dobre sem hodit i link..odkud si to vyresil..kdyby nahodou v dohledne dobe mel nekdo podobny problem...eventuelne popsat jestli nebyla zavada mezi zidli a klavesnici....)))
No, to jsem se toho dozvěděl ... nevím na cojsem se sem hlásil, když si všichni informace o Ovladac na WinXP pre MediaForce SF256-PCP-04 šušlí pro sebe, tak ať Vám to dlouho vydtží.
La St
rosenthall@seznam.cz
Citace:
Původně odeslal
Rosenthall
No, to jsem se toho dozvěděl ... nevím na cojsem se sem hlásil, když si všichni informace o Ovladac na WinXP pre MediaForce SF256-PCP-04 šušlí pro sebe, tak ať Vám to dlouho vydtží.
La St
rosenthall@seznam.cz
Mrkni sem, uvidíš snad je to ono - http://www.mediaforte.info/products/...pr/drivers.htm
Ahoj V
Dobrý, díky, tam jsem už taky byl z jiného odkazu, ale nenainstaloval ...
zvukovku vyhodim do popelnice a koupim v bazaru něco standardního.
Normálně bych to nepotřeboval, ale shořela mi zvukovka na bordu.
Tak Vám přeji všechno dobré ...
Díky za snahu.
La St
Citace:
Původně odeslal
Rosenthall
Dobrý, díky, tam jsem už taky byl z jiného odkazu, ale nenainstaloval ...
zvukovku vyhodim do popelnice a koupim v bazaru něco standardního.
Normálně bych to nepotřeboval, ale shořela mi zvukovka na bordu.
Tak Vám přeji všechno dobré ...
Díky za snahu.
La St
Čaj , neházej flintu do žita, ještě jeden pokus, našel sem ti to na googlu a hodil ti to na dataport . je to v raru rozzipuj si to a je tam klasickej exáč, tak sand to pude, jinak co sem koukal na recenze - hele nic moc, ale tak jako tak zkus a napiš ahoj V
http://dataport.cz/file/221351/WIN2000_XP.zip