Dival sem se na net a nejak nemuzu najit prehravac ktery by splnoval vsechny moje pozadavky
-vydrz minimalne 25h
-na AA baterky
-kapacita aspon 1-4GB, vic nevyuziju, optimalnich je 2GB
-cena pokud mozno do 2500
dekuju za vase prispevky
Printable View
Dival sem se na net a nejak nemuzu najit prehravac ktery by splnoval vsechny moje pozadavky
-vydrz minimalne 25h
-na AA baterky
-kapacita aspon 1-4GB, vic nevyuziju, optimalnich je 2GB
-cena pokud mozno do 2500
dekuju za vase prispevky
Budes muset slevit bud z tech 25ti hodin nebo ozelet AAA akumulator. Takhle dlouhou provozni dobu ti zrejme zadny soucasny nenabidne.
asi te zklamu, pred nedavnem jsem chtel prechazet ze sveho MPIO FG 100 (vydrz 30-40h) na neco novejsiho s vetsi kapacitou a sehnat dneska kvalitnejsi prehravac s AA baterkou je docela problem. Ted jsou hitem AAA baterky popr. vestavenej akumulator s vydrzi ktera stoji za <|>
já bych opravdu radši AA popř AAA baterku, a to z pohodlnosti, přecejen, si koupit 2-3 baterky, nabít je.. a pak jen měnit po 20-25 popř 40 hodinách je pohodlnější než to pořád strkát do USB popř zásuvky. Navíc mi jde o to, že akumulátoru většinou nejdou měnit a pokud ano, tak v tom servisu zaplatim cenu nového přehrávače a natolik zdatný kutil, abych si jí vyměnil pravděpodobně nejsem.
Zatím mně nejvíce zaujal iriver T60.. AAA a papírova výdrž 19h, takže počítám s 15-16h, 2 náhradní baterky do kapsy a o 45h poslechu hudby je postaráno.
teď je to 3tím rokem co mám iPod mini, po 1.5 roce jsem ho reklamoval jelikož se mi i po plně nabité baterce občas vypnul při hlasitém poslechu hudby, technikem mi bylo řečeno, že ač to bylo způsobeno baterii, tak mi poslali z Applu nový kus. Považuji to celkem za štěstí, jelikož je na baterii 6 měsícu záruka. A proto se mi nechce do přehrávače s věstaveným akumulátorem.. vem si, že je přeci blbost měnit přehrávač jen kvůli tomu, že mu odcházi akumulátor po např 2 letech.
iRiver T60, 4GB, FM rádio, AAA, 19h za +-2500Kc
iRiver T50, 1GB, FM rádio, AA, 52h za +- 2300Kc
Ted vysel test na technetu:
Šest nejlevnějších MP3 přehrávačů. Neutratíte více než 2000 Kč
Zajimavej test diky.
Presto jsem nic nevybral.
Potrebuju neco, nejlepe cernyho pro pritulkyni, tak do 1500,-
Zadny velky naroky, jen jedina podminka - UMS a adresarovy prochazeni.
Nejaky napady? Dik
Taky bych potreboval helfa. Pozadavky mam AAA baterie, adresarove prochazeni a kdyby to melo nejlip podporu karet. Ta baterka je ale nutna:) Poradite nekdo-?CCa 2t
Já jsem přítelkyni koupil v akci i-River T60 2GB za přátelských 1400,- a spokojenost je veliká. Baterie AAA ano, adresářové procházení ano, podpora karet myslím ne. Skvělý zvuk, miniaturní rozměry a dá se použít i jako flash disk, no paráda...