Nelze přepnout do reźimu spánku - problém s API
Ahoj, včera jsem do kompu přidal 2x1024MB ram a způsobilo mi to, že nemůžu přepnout kompa do režimu spánku. V tray se mi objeví žlutý trojúhelníček s černým vykřičníkem a bublinou - Systémová chyba: není dostatek prostředků k dokončení API. Tato chyba se mi zobrazuje i na kompu v práci (2GB ram) a nevyřešil to ani reinstal OS. Cožpak o to, v práci mě to tolik nevadí, ale doma využívám režim spánku docela často.
Sestava:
C2D6320; ASUS P5W DH deluxe; 2x512+2x1024 Corsair DDR2-800; ASUS 7600GT@600/1500; 160+160+250+500 WD Caviar + 80GB šuplajs :) ; Winfast tv-tuner s HW kodekem; 50xCDrom; NEC 3540A, EUROCASE+FORTRON BLUESTORM400W; 21" EIZO; KB Chicony; krysa Genius Ergo525, Encore P-120
win xp
neřešil tohle už někdo? :)
Re: Nelze přepnout do reźimu spánku - problém s API
http://www.cdr.cz/a/diskuze/8091 nepomaha?
Jakou mas konfiguraci v praci? jde mi o spojitost
Zkus projít v ovládacích panelech Možnosti napájení. Předpokládám, že bude potřeba změnit velikost hybernačního souboru. A na disku C: musí být minimálně 2GB volného prostoru.
Ty patche, které uvádí Geeker jsou asi nezbytné.
Tak v práci:
Pentium 4 640,Asus P5WD2 Premium, 2x+1024 MB DDR2-800 Corsair, NVIDIA Quadro FX 540 (128 MB), WINXP
Tak společného tam je MB od ASUSu a více než 1GB ram corsair.
Zkusil jsem teď v rachotě tu záplatu a fungluje :) uvidíme co doma ;)
Tak jsem patch naládoval do systému i doma a vše fungluje ;) Díky moc :) Všem K+ :)
Výborně. Je to sice starší věc, ale teď nevím jestli to v WUPD bylo nebo ne.
WUPD - co to je? Jestli se smím zeptat :)
Windows Update. Mimochodem, neřešil tu hibernaci kdysi i Marty tady? Týkalo se to systémů nad 2 GB RAM.