2600xt a error při instalaci ovladačů na čistý okna
Ahojte,
postavil jsem si PC a nejde mi ani do čerstvejch nainstalovat ovladače od GK. Vlastním powercolor HD2600xt a zkousel jsem jak starší, tak nejnovější catalysty , ale i DNA mi dělaly ten samej problém. Nejdou drivery ani z CD. Háže mi to error Internal Failure: Internal error 0x80040707 Error description: nic . Nesetkal se někdo s něčím podobným?
Re: 2600xt a error při instalaci ovladačů na čistý okna
Dobre je vypisat sem celu zostavu , pripadne si ju hodit do podpisu. Skus tie ovladace rozbalit a instalovat manualne.
aj okna si popisal aku verziu mas...
Tak hlavne tam nejdriv strc CD s driverama, co jsi k te grafice dostal.
Citace:
Původně odeslal
Harm
Ahojte,
postavil jsem si PC a nejde mi ani do čerstvejch nainstalovat ovladače od GK. Vlastním powercolor HD2600xt a zkousel jsem jak starší, tak nejnovější catalysty , ale i DNA mi dělaly ten samej problém. Nejdou drivery ani z CD. Háže mi to error Internal Failure: Internal error 0x80040707 Error description: nic . Nesetkal se někdo s něčím podobným?
Skontroluj ci mas v C:\Documents and Settings\All Users podadresar Desktop (pre eng) alebo Plocha (pre cz/sk) - ak nie, tak ho vytvor a zopakuj instalaciu ovladaca.
Možná pomůže to vnucení INF:
http://www.extrahardware.cz/instalac...lyst-711-selze
Citace:
Původně odeslal
Harm
Ahojte,