Chcel by som len vedieť aký je rozdiel medyi 5200 a 5600,5800.A kedy by sa mola dostať na Slovensko?
Printable View
Chcel by som len vedieť aký je rozdiel medyi 5200 a 5600,5800.A kedy by sa mola dostať na Slovensko?
Dík.Tak zas niečo na ho**o. :evil: Chcel som kúpiť niečo lepšie ako mx440 preto tá 5200.Monžno tú 5200Ultra.
a co něco od ATI? :?:
No asi 9600 možno PRO
Mno ak je zvyknuty na bezproblemovy chod hier, by ho mohol prechod na Ati sakramensky mrziet :?
ty ses si nejak jistej tim ,ze mu to nebude slapat co ?Citace:
Původně odeslal Semik
Citace:
Původně odeslal Zdi
EE napisal som len ze by ho to mohlo :arrow: MRZET.
To neznamena ze mu to nebude slapat.
Přesně tak grafiky od Ati nejedou vždy na 100% tedy nejsou OK :-(
...tupec da len tupu odpoved. A tupec bude mat problemy aj s nVidiou, alebo hocicim inym...
Mal som dávno r7000 a bol som s ním spokojný potom som kúpil tem srot mx440 a nechcem sa viac osrat.Preto som to sem dal.Chcel som len vediet ci sa to oplati menit z toho mojho mx.
Ja mam gf4ti, a v notebooku som mal navyber pred dvoma mesiacmi ci g2go alebo radeno 7500, hadajte co som si vybral, v tomto pripade jasne ati, a dokonca tie ich drivery su uplne super, krasne mi slapu vsetky hry, fifa2003 mi slape este lepsie ako na gf4ti nataktovanej skoro na ti4600 ;D
hram warcraft 3 na plne detaily na notebooku v 1400x1050 a 16x anisostroficky filtering, bez viditelnej straty vykonu, ale s viditelne krasnym obrazom. Na gf4ti ten anisostrofic by nevladal v hre uz na 8x :wink:
Na koho narazas ?Citace:
Původně odeslal Wuuduu
Ja som len poznamenal, ze mozu nastat problemi s kompatibilitov, ktore u Nvidie zvecsa niesu.
Dokaž to kámo já mám R9500NP předělanou na R9700Pro a ovladače Catalist 3.2 a neznám ve hrách zácuk 8-) A všechny hry hraju na 1600/1200/32bit to vše za 6800včetně DPH ukaž mi která karta od NVidie to dokáže :-)Citace:
Původně odeslal John.b
NEVIEM,PRECO BY HO MALO MRZIET KUPIT SI ATI-NU.PEKNA PIC...NA!
NEVIEM,CO JE PROBLEM S ATI.A TO MAM ATI 8500 OD MANLI!
FAKT JE TEN CLOVEK ASI NADRZANY Z NVIDIE ? TIEZ SOM MAL PAR NVIDII, ALE ZATIAL ANI V BLIZKEJ BUDUCNOSTI SA K NIM NEMIENIM VRATIT :-)
;D jj ja to tvrdim furtCitace:
Původně odeslal Semik
Tak isto ako grafiky od fy. NVIDIA ;DCitace:
Původně odeslal John.b
Hmm tu se zase seslo odborniku na ATi, vidim ze nekterym jeste nedoslo ze ATi je na koni a za posledni rok poradne zapracovali na driverech, jeste jsem se nesetkal s necim co by me nejelo, teda nasel jsem par veci, dema od nVidie :lol:
Klud hosi ........ stiahnite vlny hormonov na normal :wink:
Manli 8500 je otrasna karta ;D (mal som ju, este k tomu origos GREEN a bol to hnus, hrat sa ale da to je fakt ;D )
Driveri k Ati su fajn, ale ked si pozres Ati forum na nasom fore zistis kolko threadov je o probleme driverov v GAmesach.
Zeby nahoda :?:
(a potom si pozrite dake fora v zahranici......horor) Ati ma v dnesnej dobe best hardware, ale bohuzial ho stale nevyuziva na 100%
(ak sa Nvidia zotavy zo sucasnej mizerie .....bude tvrdy boj :evil: )
To Lukas Volek> Ale ona byla za 7200s DPH ne? Vyborna karta to je....
p.s.> Podives se do SZ(zpravy)!
Tak za 1. Přešel jsme na ATI a problémů trošku přibylo. Viz například TOCA PRO RACE DRIVER a nově MGS2 a pár dalších. Na GF3 ty hry šlapou na 100%. Je fakt,že obraz je u ATI lepší.Ovladače už jsou taky OK.Citace:
Původně odeslal Lukas Volek
Za 2. Za těch tvojich 6800,- vč. DPH bych měl Leadtek GF4Ti 4600, což se odvážím tvrdit je lepší karta než ten tvůj slavný R9500. Jo kdyby ta karta stála 4000-4500 to by byla jiná ........... ;D Nemyslím,že je to dnes nejlepší volba.A podpora DX9? V čem?V 3DM 2003?Tak si ho zahraj! :lol: :lol:
za 6800,- GF4 Ti 4600 ? to je pěkná cena.Ale o stovku dráž se dá sehnat Sapphire R9500PRO a to je už teda lepší volba.Citace:
Původně odeslal Noxx
to jo, ale s s vysie menovanymi haluzami ;D
Tak za nenin nevim kámo jestli mas pravdu ze GF4600 je za ty prachy lepsi nez ten muj 9500 NP :lol: Protože já jsem si vlastně za ty prachy domu přinesl R9700PRO a jeste jsem to modnul na R9800 ;D A snad mi nechces tvrdit ze je ta GF4600 rychlejší nez tohle brko? ;D Mimochodem nevim jak ty ,ale ja si chci nový hry který během 2 nasledujících let přidou vychutnat na plno a nevin jestli zrovna mega karta jako je GF4600 mi tohle přání vyplnila. ;D jo a nehraj 2 roky na karte,trerá tě stála necelejch 7 klacků :-)Citace:
Původně odeslal Noxx