Nákup hansfree - kde výběr v Brně ?
Ahoj,
poraďte pls. nějaký obchod v Brně, kde je slušný výběr handsfree k mobilu. Zatím nemám úplně jasno, jestli budu brát drátové, nebo BT, ale nechci klasické špunty.
Protože mám asi atypický uši (:lol:), potřebuju si sluchátka prohlídnout a nechat poradit před nákupem (při nákupu přes net si ani nejsem jistej, jestli se dají sluchátka vrátit).
Představuju si investovat tak do 2k, takže u operátora, nebo v někde v průchodu mě asi neporadí.
Zatím mám v merku značkovou prodejnu Nokia v Olympii, ale jinak netuším. V různých ...rtech a ...worldech mám dost katastrofální zkušenosti ohledně schopnosti poradit, nebo porovnat dva produkty.
Máte nějaký dobrý tip ?
Re: Nákup hansfree - kde výběr v Brně ?
eurostar (tusim ze sa tak vola, predajna kde maju SE aj Nokia + preberaju servis) vo futurume mal slusny vyber ked som tam posledne bol
thx, pisu si to do seznamu, kdybych nepochodil v Olympii. Mam sice k eurostaru mirnou averzi, ale treba prekvapi..
Tak do Futura se nejspíš už letos nedostanu, je to dost z ruky a v práci sem do večera.
Každopádně jsme byl v Olympii v té slavné značkové prodejně, ale až třetí prodavač byl kvalifikovanej pochopit co jsou to sluchátka "ne-pecky" a že opravdu nemám na 6300 pop-port. Ve výsledku mi poradil jediný sluchátka HS-81 co jsem našel na netu a co měli na prodejně.
Údajně si ale můžu koupit libovolný audio-sluchátka (líbí se mi např. Kossy s klipem, bez týlního mostu) a připojit je přes handsfree s mikrofonem a redukcí na 3,5" jack. Ovšem takovou redukci na prodejně neměli a nedokázal mi říct ani označení, ani cenu. Bez označení ji neumí ani objednat.
Včera jsem něco takového hledal i bezvýsledně na inetu. Našel jsem jenom něco podobného, ale s 3,5" jackem do mobilu - tzn. nutnost další redukce?! (už třetí do řetězu?!?).. tak nevím :-(