Máte někdo s tím zkušenosti? Zatím jsem zkoušel Multidisk 2x a ThatsWrite 1x a Multidisk jde supr,ale ta druhá mrcha je skoro nečitelná.Teď mám na vyzkoušení Princo.
Printable View
Máte někdo s tím zkušenosti? Zatím jsem zkoušel Multidisk 2x a ThatsWrite 1x a Multidisk jde supr,ale ta druhá mrcha je skoro nečitelná.Teď mám na vyzkoušení Princo.
Gigamaster a Optodisc rulezzz... eproformance - shit
Noxx : já myslím že princo je výherce :) za tu cenu a pálení 2x bez problémů.
hmmm, nerad bych vam kazil iluze, ale JAK DLOUHO ty media mate ??? cetl jsem jeden test dvd medii kdesi na netu a presne tyhle znacky, co jste tady napsali (tzn. Princo, Multidisk a ThatsWrite), tak oznacili za nejhorsi...vzhledem k tomu ze se jim velmi brzo zacala loupat datova vrstva...coz je takove "neprijemne"... :lol: :?Citace:
Původně odeslal Marek.Sedlář
se nesmí holt házet pifo na ty dvdčka 8-) já stejně už páličku nemám a dvdčka budu používat minimálně,nakonec co bys chtěl za 44 Kč ? ;D :-)Citace:
Původně odeslal Kukla Kuklovič
Jo o Princu a ThatsWrite jsem to četl taky,ale marně vzpomínám,ale o Multidisku tam určitě nebyla ani zmínka. Jaké jiné médium bys bral?Verbatim,který je 3x dražší a stojí z prd? To asi ne.Citace:
Původně odeslal Kukla Kuklovič