W810i - rychlost komunikace
Nedávno jsem zakoupil mobil SE W810i. Při komunikaci přes USB 1.1 dosahuji rychlosti pouze okolo 350 kB/s, což odpovídá lowspeed komunikaci. Nelze softwarově ho přepnout do rychlejšího režimu?..Děkuji..
Re: W810i - rychlost komunikace
U me K550i je to podobne nebo i stejne. Rychlost neprekroci 400kB/s.
Mam taky W810i a rychlost stejnou, proto taky vsechno taham pres ctecku. :)
Citace:
Původně odeslal
m0rp4euz
Mam taky W810i a rychlost stejnou, proto taky vsechno taham pres ctecku. :)
Ano...vím, že to je vlastnost až všech 810, ale mě by zajímalo, jestli se s tím dá něco dělat a vlastně i důvod:-)
A divíš se při USB 1.1 ? Co zkusit 2.0 ? Navíc hodně ti dělá čipset (holt VIA a ještě k tomu stará). Já teda nevím kolik přesně mám, ale řek bych že je to určitě rychlejší než pár (set) kilobajtů ;)
Hh, jenze treba ja mam novou desku s USB 2.0 a taky mi to jede pomalu ;)
Citace:
Původně odeslal
Anduril
Hh, jenze treba ja mam novou desku s USB 2.0 a taky mi to jede pomalu ;)
Ale zase starší mobil :)
Btw, todle asi dost záleží na mobilu ne...co nějakej novější FW...?
LOL koukam, ze se vyznas, nic ve zlem ;)
K550i je o generaci novejsi nez W810 :)
Citace:
Původně odeslal
Anduril
LOL koukam, ze se vyznas, nic ve zlem ;)
K550i je o generaci novejsi nez W810 :)
Jooo sry...sem myslel W550i...sem viděl 550ku a další písmena ingoroval :oops:
Citace:
Původně odeslal
Behemot
A divíš se při USB 1.1 ? Co zkusit 2.0 ? Navíc hodně ti dělá čipset (holt VIA a ještě k tomu stará). Já teda nevím kolik přesně mám, ale řek bych že je to určitě rychlejší než pár (set) kilobajtů ;)
V desce problém není. Při této rychlosti přenosu není USB 1.1 úzkým hrdlem.
Citace:
Původně odeslal
Mastr
V desce problém není. Při této rychlosti přenosu není USB 1.1 úzkým hrdlem.
Chci jen říct že VIA jsou obecně pomalejší...takže to může mít limit někde výš, ale přesto to jde pomalu. Jinak jak sem říkal, větší vliv by mohl mít FW. Zkus se mrknout po update...kdyžtak pak nasourcuj návod, updatnu taky :D
Citace:
Původně odeslal
Behemot
Chci jen říct že VIA jsou obecně pomalejší...takže to může mít limit někde výš, ale přesto to jde pomalu. Jinak jak sem říkal, větší vliv by mohl mít FW. Zkus se mrknout po update...kdyžtak pak nasourcuj návod, updatnu taky :D
Mám poslední FW. Spíše si myslím, že by to snad šlo změnit někde v registrech windows, kde se určitě budou přiřazovat rychlosti přenosu pro USB zařízení.
Obecně pomalejší v čem?:-)
Citace:
Původně odeslal
Mastr
Mám poslední FW. Spíše si myslím, že by to snad šlo změnit někde v registrech windows, kde se určitě budou přiřazovat rychlosti přenosu pro USB zařízení.
Obecně pomalejší v čem?:-)
VIA ? Ve všem. Čipsety stály za stareou berlu, už je radši nedělají...
Ja mam pre zmenu W200i a dosku s NF4 cipsetom a naladovat do mobilu 2 GB MP3jek zaberie neuveritelny cas, bodlo by to zrychlit. Ale asi mi neostava nic ine, nez kupit citacku a kopirovat priamo na M2 kartu :confused: