DC++ a přenesení tempu na jiný disk
Zdravím,
po upgradu disků řeším problém jak přenést nedotažené soubory z původního místa kam DC++ stahuje, na nový partition. DC++ je stále na C: ale Temp pro nedotažené soubory jde jinam. Nepodařilo se mi přesvědčit Stronga aby po přenesení pokračoval od procenta kde skončil. Vše jede od 0%. Nastavení cílové složky je, přenesen temp také, editace cesty v Queue.xml také... nevím co ještě, vždy jede od nuly :( Pevné zálohy všho mám takže se při experimentování mohu přenést zpět, kde si frontu pamatuje jak má.
Re: DC++ a přenesení tempu na jiný disk
ahoj, resil jsem to same a bohuzel neuspesne. ackoliv jsem si zalohoval roztazene soubory z windows tempu a vracel jsem je po reinstalu windows dokonce i na stejne misto, tak je strong proste nebral a zacal stahovat od nuly. zkus spis forum strongu, nebo dc..
to jsi mě moc nepotěšil :| inu co se dá dělat...
Omluvte moje ot, s temou to trosku suvisi. Podobny problem som riesil s eMulou, bola na C a pri novej instalacii na nove pc som ju chcel na D.. Stacilo len skopirovat cely priecinok eMule z Prog. Files (ma tam aj nedotahane temp), nic som neinstaloval, len zmenil shared files a fachcilo to na prvy pokus.
Viem, ze je to iny klient, uvadzam to len pre zaujimavost, keby niekto riesil podobny problem.
Mozno importovat nejake kluce DC++ z registrov.. ???
v registrech jsem zadne odkazy na castecne stazene soubory nenasel..
v registrech nic neni.
zkousel jsem to i se zalohovanou frontou a vsemi soubory samozrejme.
tady jde o konkretni program, klient emule s tim nema co delat, stejne tak tu mam klienta na torenty, u ktereho lze celou proceduru provest bez problemu. nejspis je to specificke pro strongdc, mozna dc obecne(to si netroufam rici) a proto jsem prve doporucoval nejlepe navstivit forum stronga.
na DC++ pouzivam klienta RevConnect. ten si nedotahane veci uklada do zlozky "Incomplete" v program files folderi.
Tohle neřeší nic. Ukládá to tam kam si to nastavíš. Snažím se zjistit jak a pokud vůbec to lze funkčně přenést. Zatím to vypadá že to nepůjde.