-
Upgrade grafiky
Zdravím, mám asi 3,5 roku starou sestavu, která už úplně nestačí na nejnovější hry, které sice moc nehraju, ale občas bych si i něco zahrál. Potřeboval bych poradit s výběrem grafiky. Podmínkou je, aby byla pro AGP a aby její výkon zbytečně nebrzdil procesor apod. Prostě potřebuju grafiku, která by mé sestavě poskytla co nejlepší výkon ale aby nebyla předimenzovaná. Sestava viz podpis. Předem děkuju za rady.
-
Re: Upgrade grafiky
Ahoj mas zhruba na vyber mezi
2600XT - Pokud jsi spis multimedialni cca za 2700 kc
nebo na hry
1950PRO od 3800 kc
u te 1950PRO dej pozor na spotrebu tam ti to nezvladne zdroj
-
Ještě bych doporučil přečíst a zvážit případně :
http://www.pctuning.cz/index.php?opt...1&limitstart=0
Soused má tuto :
http://www.alfacomp.cz/php/product.p...4207K0BS0BXARB
Výkon je samozřejmě nižší než 1950(viz test na pctuningu), ale 1950 by zřejmě potřebovala lepší zdroj...
Zkus nám ještě napsat jaká značka přesně ten zdroj je.
-
Já osobně bych se v tomto případě přikláněl k 7600GT jak psal Zdeněk. IMHO to bude tak akorát dobře vyvážená sestava (se současným zbytkem). Když jsem přemýšlel asi půlrok zpátky o investici do tehdy ještě AGP, vyšlo mi z toho nejlíp 7600GTčko. BTW RAMky máš vážně 200 MHz (podpis) :lol:
-
Idealni by byla nejaka bazarova X1950, davat 3200-3500 za novou mi prijde docela zbytecne, kdyz do PCI-E se daji sehnat uz od 2500. Zdroj by to zvladnout mel, pokud to neni nejaky uplne neznackovy sunt. Ja jsem kdysi na 360W zdroji provozoval vsechno od 6800U az po 8800GTS s nekolika disky a mechanikami.
Ja sam ted funguju na X1950 nez vyjde nova grafika a i kdyz mam nepomerne rychlejsi CPU, tak si muzu zahrat i Crysis, CoD, GoW atd., coz by na 7600 slo tezko v takovem nastaveni, ten rozdil ve vykonu je dost znacny.
-
Tak zdroj je EuroCase, což jak jsem zjišťoval asi není nic moc ale doposud s ním problémy nebyly, pravděpodobně zkusím NV 7600 GT (asi nějakého bazarového). Jinak ty paměti jsou na 400 MHz ;-).