Vista Ultimate media center problem
Ahoj mam windows vista ultimate a kdyz v nem spustim media center a najedu na slozku videa tak se media center sekne a vyskoci hlaska ze v programu je chyba a ze se ukonci.Jinak vse v media centru funguje kromne tech videi.Ale kdyz je presunu jinam a necham tam jen ty zakladni tri videa tak ty jedou normalne.Je to chyba kodeku,nebo v necem jinem?Grafiku mam ATI HD2600XT.Jinak jake sou nejlepsi video kodeky pro Win Vista a nebo jsou i specializovane kodeky pro media center?????Predem dekuji na odpoved.
Re: Vista Ultimate media center problem
To mi fakt nikdo neporadi v cem to je???
??? a z ceho usuzujes, ze nekdo ma stejny problem nebo vi cim je to zpusobeno? Nejlepsi bude kdyz onu chybovou hlasku prozenes googlem, treba ti to pomuze vice nez prispevky tohoto razu.
Ta chybova hlaska je normalni windowsacka ze program provedl neplatnou operaci a bude ukoncen,nebo tak nejak.Ja proste nechapu proc kdyz najedu na videa tak to spadne,nereknu kdyby je to odmitlo prehrat ale proc to rovnou spadne to mne stve no.
Bude to dělat jedno z těch videí. Bude poškozené a Windows při pokusu o náhled zkolabují. Zkus do té složky postupně ty videa přidávat a uvidíš, které to způsobí.
Tohle se děje třeba i u WXP, tam se ale restartuje explorer.exe.
Ahoj tak po nainstalovani noveho ffdshow uz to nepada,ale pri prehravani filmu a tuknuti na pretaceni se to nekdy zasekne,a nekdy jakoby skoro i cely media center zamrzne,ale po treba minute zas se obnovi a jede jakoby nic,tak ted zase nevim.Dela to vsem nebo jen mne?Jinak ovladace na grafiku mam nejnovejsi.
grafikou tohle neni, mozna bych zkusil nainstalovat toto http://www.free-codecs.com/download/...a_Splitter.htm a pri instalaci zaskrtnout formaty u kterych ti to zlobi.