Zdar all,
potreboval by som zmenit fsb (doska mi ponuka najviac 83) a nasledne aj vCore kvoli stabilite ... viem ze z fsb cosi ma pin B21 ... a este otazka ci je lepsie ich lakovalt/odizolovavat na procaku alebo na redukcii??
MadCap
Printable View
Zdar all,
potreboval by som zmenit fsb (doska mi ponuka najviac 83) a nasledne aj vCore kvoli stabilite ... viem ze z fsb cosi ma pin B21 ... a este otazka ci je lepsie ich lakovalt/odizolovavat na procaku alebo na redukcii??
MadCap
na redukcii.Citace:
Původně odeslal MadCap
ale neviem ci ti to pomoze ked doska nepodporuje 100MHz
doska podporuje 100vku v pohode ... v biose mi ju neponukne asi prave kvoli tomu pinu, resp. ide nahodit jumpermi z auto na 100MHz ale vtedy to nezapnem :)Citace:
Původně odeslal TimeLord
MadCap
a neni to treba tim, ze na default VCore to ten CPU nezvladne? Spis to chce zvysit napeti aspon na 2.1V.
Jestli teda ten jumper nezapina jenom podporu pro FSB 100 a vic... V tom pripade je treba modnout i b21.
Se divim ze ti ta 433 jede na default na 83MHz. Zkus zalepit piny na redukci ke zvyseni napeti a uvidis jestli to pude na 100, ale moc nedoufej.
2,2V - zalepit piny A119, A121, B119
2.1V jsem kdysi zkousel nastavit nejde...s B21 mas pravdu ,ale priklanim se k 2.2VCitace:
Původně odeslal mosquito