nebojte se neochoty distributora a oslovte klidně výrobce.. ( Vivat NOCTUA!))
Svou hloupostí jsem přišel o část mont. dílů od skvělého chladiče Noctua NH-U12F ( zůstaly na reklamované desce). U tuzemských distributorů ( oslovil jsem asi 6 nejznámějších) jsem nepochodil, nabídli mi pouze koupi nového chladiče.. Snahu měl jen p.Šebek v Softcom Group..(díky, pane!). S minimální nadějí jsem zkusil napsat můj problém přímo výrobci na support@noctua.at a hle - poděkovali mi za koupi jejich výrobku, požádali o soupis dílů, co postrádám a ZDARMA okamžitě zaslali.. Tomu říkám excelentní servis!!
Speciální dík patří Stefanu Knollovi z Noctua ( Vielen dank, Stefan!!) a taky lidem z fóra - admix, Heady, mejla, Moralles, GABO, Luk(y)isek.. ( dík chlapi!) a omluva patří Neo(vi), že jsem mu ten chladič neprodal..
Vím, nešlo o buhvíjakou finanční částku, ale je skvělé zjistit, že dobří lidé ještě žijí..
Martin
Re: nebojte se neochoty distributora a oslovte klidně výrobce.. ( Vivat NOCTUA!))
Citace:
Původně odeslal
Hurvajs
Svou hloupostí jsem přišel o část mont. dílů od skvělého chladiče
Noctua NH-U12F ( zůstaly na reklamované desce). U tuzemských distributorů ( oslovil jsem asi 6 nejznámějších) jsem nepochodil, nabídli mi pouze koupi nového chladiče.. Snahu měl jen p.Šebek v Softcom Group..(díky, pane!). S minimální nadějí jsem zkusil napsat můj problém přímo výrobci na
support@noctua.at a hle - poděkovali mi za koupi jejich výrobku, požádali o soupis dílů, co postrádám a
ZDARMA okamžitě zaslali.. Tomu říkám excelentní servis!!
Speciální dík patří
Stefanu Knollovi z Noctua (
Vielen dank, Stefan!!) a taky lidem z fóra -
admix, Heady, mejla, Moralles, GABO, Luk(y)isek.. ( dík chlapi!) a omluva patří
Neo(vi), že jsem mu ten chladič neprodal..
Vím, nešlo o buhvíjakou finanční částku, ale je skvělé zjistit, že dobří lidé ještě žijí..
Martin
ono je to o dvou vecech...
jednak je v cizine jinej pristup ke koncovejm zakaznikum zcela beznej (u nas se to pomalu objevuje alespon u dodavatelu a snad se to na koncaky casem taky presune) a druhak zrovna tohle je problem, kterej jinak, nez s vyrobcem moc resit nejde, protoze distributori mivaji jen cela baleni a jedina moznost, jak by mohli mit nejake dily je, ze by to nekomu nekam montovali a zbylo jim to ...
jinak gz ;-)
Re: nebojte se neochoty distributora a oslovte klidně výrobce.. ( Vivat NOCTUA!))
Jasně Foxi.. pokud o ty distributory šlo, tak mě napadlo, že jediná možnost bude, když budou mít nějaké díly, třeba z reklamací, nebo vrácené věci ( které se ale stejně komplet vracejí většinou do prodeje), spíš, že podle mě se možná jen jeden jedinej pokusil o totéž, a sice toho výrobce kontaktovat a požádat o to.. Mrzí to, když už člověk u nich občas utratí nějaký kačky ( odhadem jsem za letošek kupoval věci tak za 150.000,-).. Nakonec mi zbylo pokusit se to vyžebrat tady na někom, komu to doma zbylo a to Rakousko mě nakonec překvapilo nejvíc..
mozna by sis mel ujasnit kdo je to distributor a kdo reseller. reselleri s tim neudelaji vubec nic. distributor, pokud za neco stoji, by s tim nemel mit zadny problem. ;)
no slýchávám podobné příběhy občas, ale já mám zkušenost nedobrou - s PCchips. ane neodpověděli :D
Citace:
Původně odeslal
MaWa
mozna by sis mel ujasnit kdo je to distributor a kdo reseller. reselleri s tim neudelaji vubec nic. distributor, pokud za neco stoji, by s tim nemel mit zadny problem. ;)
Ja vim, ze ty mezi resellery zcasti patris, proto chapu, ze se tim tak trochu branis.. Ale ruku na srdce, kdyz budes mit klienta, co od tebe vezme rocne zbozi za stovky tisic a on te pozada o to, zda bys mu pomohl sehnat pitomy spony ke chladici, co udelas? Reknes mu, ze ma smulu a at si u tebe koupi novej chladic? ( aneb, tvy prachy uz mam, tak co bych se staral..).. Nebo se pokusis mu vyjit vstric i treba tim, ze tomu vyrobci sam napises a zkusis mu tim tak helfnout??
Citace:
Původně odeslal
Hurvajs
Ja vim, ze ty mezi resellery zcasti patris, proto chapu, ze se tim tak trochu branis.. Ale ruku na srdce, kdyz budes mit klienta, co od tebe vezme rocne zbozi za stovky tisic a on te pozada o to, zda bys mu pomohl sehnat pitomy spony ke chladici, co udelas? Reknes mu, ze ma smulu a at si u tebe koupi novej chladic? ( aneb, tvy prachy uz mam, tak co bych se staral..).. Nebo se pokusis mu vyjit vstric i treba tim, ze tomu vyrobci sam napises a zkusis mu tim tak helfnout??
ano, toto jsem ja ale nerozporoval, naopak, mam na to stejny nazor, alespon budes priste vedet, kde nakupovat, a kde ne. mne slo ciste o to, ze jsi michal hrusky z jablkama. a nekomu kdo v tom dela "rve usi" kdyz to vidi, tak jsem se ozval ;)
Citace:
Původně odeslal
crashpc
no slýchávám podobné příběhy občas, ale já mám zkušenost nedobrou - s PCchips. ane neodpověděli :D
PCchips, to je skutecne relevantni zkusenost :roll:
Citace:
Původně odeslal
MaWa
.. nekomu kdo v tom dela "rve usi" kdyz to vidi, tak jsem se ozval ;)
Jasně, u vás jsem už před časem párkrát nakoupil, tak rozumím tomu, proč ses "ozval"..
(Jinak, malý update, dnes mi ty díly přišly - poslali mi to expres službou a ještě přidali pěknou tužku, prostě sen..)
Citace:
Původně odeslal
Hurvajs
...(Jinak, malý update, dnes mi ty díly přišly - poslali mi to expres službou a ještě přidali pěknou tužku, prostě sen..)
Tak to gratuluju,nakonec to opravdu vyslo. ;)
jj, dík Luky.. já dneska ráno vstal a musel jsem se jít na to podívat, jestli se mi to nezdálo.. (mám sny někdo dost brutálně živý.. Asi předevčírem mě zuřivě naháněl Schwarzennegger po nějaký budově, jejíž chodby byly hodně podobný těm ve FEARu... Nic moc teda.. Ale abych měl suprživej sen třeba se Salmou Hayek, to né.. ;D ).
Nicméně, díly jsou na stole, dneska to můžu dát konečně do kupy... :)
Citace:
Původně odeslal
admix
PCchips, to je skutecne relevantni zkusenost :roll:
a preco? :D taka "customer centric" company ;)