Zdravim.
Chtel bych koupit tento case. Rad bych znal vas nazor a zkusenosti pokud ho nekdo mate.
Jak je tichej, kvalitu zpracovani, jak kvalitni je ten zdroj a jestli je opravdu cernej a nej jen nejaka tmave seda barva.
Dik
Printable View
Zdravim.
Chtel bych koupit tento case. Rad bych znal vas nazor a zkusenosti pokud ho nekdo mate.
Jak je tichej, kvalitu zpracovani, jak kvalitni je ten zdroj a jestli je opravdu cernej a nej jen nejaka tmave seda barva.
Dik
Covece co skusit to tu najprv prejst a potom sa pytat. ?
Tiez by som povedal ze je tu X starsich threadov o danej skrinke. Je vyborná, hrubé plechy, vyberateľné pozície pre pevné disky. Kopec miesta - bez problemov a rychlo nasunies 4x80 mm vetraky (jeden z predu dole, jeden pred pevným diskom + 2 vzadu)...neviem co blizsie chces o tom vediet.
Ja si myslim ze je super a tazko budes hladat lepsi.
(aj ked momentalne sa mi hlavne vnutornym usporiadanim strasne pacia niektore skrinky DELL, maju windtunel, kolajnicky a pod.) Problem je s tym ze sa daju samotne DOST TAZKO zohnat.
Mam tento case a je super. Myslim, ze za ty prachy to stoji. O zdroji co tam je nevim, pac sem si koupil jinej. Cerna je opravdu cerna, i kdyz uz sem videl i cernejsi (barvu).
Já ho mám taky, a fakt jsem netušil, co všechno se dá na kejsu udělat aby byl dokonalej. Chieftec JE dokonalej.
btw. o tichosti... můj zdroj mi teď točí 1600RPM, takže tichej je.... no, pro deekaye ne :roll: :lol:
Jen k té barvě.Citace:
Původně odeslal Avatar
NENÍ ČERNÁ - je o dost světlejší.
Včera jsem jednu potřeboval trochu dolakovat.
Zkusím a hned vidím, že to je o dost světlejší.
Ale je pěkná.
Taky potvrzuju ze Chieftec black case nejsou tak uplne syte cerne je to trosku vybledlejsi cerna ale vypada to velmi dobre :) Jo a neprislo me to do doby nez jsem si koupil cernyho teaca FDD .))
chieftec sam tu barvu nazyva HiFiBlack, je to opravdu takova temne seda, asi jako ma obrazovka monitoru ve vyplem stavu
;D je tam hodně rozdil??Citace:
Původně odeslal dmx1
Je,Citace:
Původně odeslal joXerus
je to zcela mimo RAL.
VIdel som tu ciernu a mate pravdu nie je uplne cierna..
No videl sem v monime nakou sedivou ;D to je ta cerna ;D ;D Ne je to pekna skrinka. Mozna se casem take jedne ujmu :-)