Nevite kde v registu (winXP) najdu udaje co se tyce coreclock , mem clock? Coolbits mi nejedou a rivatuner mi ukazuje misto 250MHz u GPU 100 (pusti 150)...pamet ukazuje dobre 166MHz...Nak
Printable View
Nevite kde v registu (winXP) najdu udaje co se tyce coreclock , mem clock? Coolbits mi nejedou a rivatuner mi ukazuje misto 250MHz u GPU 100 (pusti 150)...pamet ukazuje dobre 166MHz...Nak
skusil si 43.00 ? tam je uz v advanced settings polozka core + memory
No rivatuner ma krasnu vlastnost ze vie nastavit OC v biose karty co osobne pouzivam lebo taky OC si karta pameta a da sa nastavit aj low level OC co sa v driveroch urobit neda, a ma tuvyhodu ze ide po par MHz cez driver mi to ide asi po 25MHz.
Mam Detonatory 43.03 ale tohohle sem si tam nikde nevsiml....Nak
No jaffa ak sa nemylim tak v main nastaveni v Okienku Target adater sipecka customize a tam ja mam neviem ako ty moznos OC teda nie cez dolne Driver setting, tento target adapter to nastavuje do biosu a je tam moznost urvenia urovne pristupu je som dal tu najbrutalnejsiu a tak som to dostal na 600MHz (RAM) cez drivery to sle po skokoch 567.594 a tak dale skratka moc hrube zrno, je ale mozne ze tvoja karta to neumoznuje a to mas potom smolu.
MSI drivery si promi nahodi dalsi listu do vlastnosti obrazovky...tam to jde po 1MHZ...ale ja je tam nechci davat at nemam bordel v driverech...nekdo se to dalo zmenit v registru, ale nevim uz kde....Nak
No ono idu nastavit po 1 MHZ ale po apply sa to zaokruhli na jednu z pevnych hodnot.Citace:
Původně odeslal Nakadah Al Jaffa
Mám dotaz, je možny že v powerstripu jsem vytáh ze své GF4 ;D takt prociku až na max (332mhz) a takt paměti na max (443 mhz) :eek:. Mě to připadá jako blbost
Mas pravdu je to blbost daj si rivatunerCitace:
Původně odeslal Jose.ban