Už sem to psal na stary foru, ale protože bych se chtěl dozvědět co nejvíc, tak to napíšu i sem:
Co by ste mi doporučili za sluchátka na poslech hudby? Hutný basy sou podmínkou.
Printable View
Už sem to psal na stary foru, ale protože bych se chtěl dozvědět co nejvíc, tak to napíšu i sem:
Co by ste mi doporučili za sluchátka na poslech hudby? Hutný basy sou podmínkou.
asi ty od KOSSu co maj na progamingshop.cz docela dobrá cena a mikrofon se dá sundat já do nich pudu až se mi nák bude chtít protože ten mikrofon používam na komunikaci v CS
Tam se hned kouknu. Mikrofon by se taky šiknul. CS je co?
kosssssssssss porta pro 8)
Ze by Counter Strike? :wink:Citace:
Původně odeslal kecinzer
Teď sem byl u kámoše, kterej ty Koss Porta Pro má, ale abych pravdu řek, nějak mě nenadchly.
Hrajou spatne co? ;) Nic pro tvoje usi ;D btw taky jedny takovy doma mam - docela spokojenost...Citace:
Původně odeslal kecinzer
Sail:
No neřek sem že hrajou blbě, ale jejich cena mi příde dost vysoká.
rozhodně KOSS :lol:
Kecy: Za kvalitu se holt plati
2Kecy: neviem co cakas od sluchatok. KOSS PORTA PRO su referencne sluchatka pre audiofilov po celom svete.Nekupis lepsie a za tu cenu mas dozivotnu zaruku.Momentalne mam doma 3 druhy od tejto firmi a absolutna spokojnost.
Kedysi som mal nejake stare Koss a pokazili sa.Obchod kde som ich kupil zrusili,a uz nikde inde ich nemali.V Rakusku mi ich v prvom audio obchode okamzite vymenili.
Koss PortaPro !!! lepsich neni. Na hlave je skoro necitis, neopiraji se primo o usi, a co se tyce kvality, tak basy jsou konecne BBBBBBBBBAASSSSYYYYY !!! ;D Bohuzel se mi ted po peti letech zlomil kablik tak jsem zvedav jak to bude s tou dozivotni zarukou. Myslite ze dostanu hned fungl nove vymenou za ty pokazene ??? To by bylo vpoho ;D ;D ;D .
To je porad KOSS sem, KOSS tam. Ale co takhle SENNHEISER? Znam par profi-zvukaru a pouzivaj jedine ty. A kdyz jsem videl graf zvukove charakteristiky, no pane jo. O kvalite KOSS nepochybuju, spokojeni zakaznici po celem svete to dokazuji, ale rekl bych ze SENNHEISERy jsou jeste o kousek vys, co se kvality tyce.
jj zo skusenosti ...Citace:
Původně odeslal Erbriac
, ale vlastne to som uz hovoril.....
je to na Tebe ( AMD or Intel ) ;D
Na svoje SENNHEISERY HD497 sa vobec nestazujem...skor naopak
No pokud vim, tak za 200,- ti z rozmlacenejch Kossu udelaj fungl novy..
Ja bychchtel jit do Porta Pro, ale design je desneeeeeej...
A co Sporta Pro - ty jsou o něco levnější a dají se složit, ale nevlastním žádný KOSSy, o těch Sporta Pro jsem ale občas uvažoval...
Sporty su nizsi model ale tiez super.
Sehnheiser su tiez dost dobre ale je to predsa len nieco ine.KOSS Porta pro su k discmanom atd.A tam su najlepsie.
Sehn. su vacsinou bytove.Kebyze si kupis bytove kossy tak su zase o kategoriu vyssie.
Dobre Sehn. su tak nad 5000,- to je tiez dalsi faktor.
Ja osobne by som si k PC (keby som potreboval) kupil nejaky model Beyerdynamic.Su za super ceny (na to ze su HIFI) a maju dost slusny zvuk.
Zejtra du do města, tak obejdu elektry a tesco a budu zkoušet.
.... no hele uz nakou chvilku mam Technicse RP-F800 (naka ta vylepsena podpora digital zvuku, bezkyslikata med, rozsah vod 5hz-31khz a tak ;D ) .. a hrajou jako fik .. taky me staly asi 2 litry tenkrat ....
Pěkný! Ale já žiju v Děčíně! Je to pěknej vidlíkovv! Tady nic takovýho neseženu. Když sem se ptal na SENNHEISERky ani nevěděli co to je!!! :| :-(Citace:
Původně odeslal : PRASoR :
Hmmm..nemyslim, ze az od 5litorv <, naozaj nie...Citace:
Původně odeslal Mikhaill
Tie Beyerdynamics su tiez zaujimave v tejto skupine, ale ked I. master hovori ze Decin je vidlakov tak asi tazko zozenie aj tie Beyery. :(
Kamos je docela fajnsmekr na hudbu a koupil si sluchatka GRADO.Typ presne nevim, asi SR325.Je s nimi velmi spokojeny.
Vsiml jsem si zajimave veci, ze cim kvalitnejsi sluchatka - tim horsi design. ;D
http://gradolabs.com/frameset_main.htm
Tak po 3-hodinový štrece po DC sem zjistil že tu maj velký hovno!!! Oranger si koupil KOSS UR-30. Pučil sem si od něj jeho stařičké Philips EM-6126 a to je darda!! Nechápu co se mu na nivh nelíbilo. Sice vypadaj jak z 30tejch let, ale ja řikal Majkl :lol:
no a mas to ! :)
Hrajou sice dost dobře, ale zase blbě seděj a bolej z nich uši. :-(Citace:
Původně odeslal usuall