Nazdar,dostal som starsi notebook pentium3 850 mh a nema cdrom a rad by som tam nahodil winxp nakolko je tam linux a este aj zaheslovany a heslo neviem,poradte niekto ako nato.Dakujem za pomoc
Printable View
Nazdar,dostal som starsi notebook pentium3 850 mh a nema cdrom a rad by som tam nahodil winxp nakolko je tam linux a este aj zaheslovany a heslo neviem,poradte niekto ako nato.Dakujem za pomoc
Co USB CD mechanika, nesla by pripojit? (mozna to z ni ale nebude umet bootovat)
Ma do disketovku?
Dalsi moznost je sehnat 2.5' USB ramecek, vyndat HDD, pripojit ho do ramecku k PC a naformatovat FAT32, udelat bootovaci do DOSu a nakopirovat instalaci Windows XP. Pak vratit disk a pustit.
Pripadne najit zpusob jak ten hdd z toho notase pripojit jinam.
no ma to disketovku,a neviem nechcem ho moc rozoberat a vyberat hardisk dalo by so to niako cez tu disktevku?
Treba pouzit hledani a nebo trefit aspon dobrou sekci:
http://4um.overclocking.cz/showthread.php?t=65460
a neviete mi niekdo poradit ako zistit heslo na linuxe?pustim notebook nabootuje a potom pyta heslo alebo aspom ako sa dostat do nudzoveho rezimu
heslo si zadaval pri instalaci. Pokud si dostal system nainstalovnay, tak se podivej do dodane dokumentace, pripadne se zeptej dodavatele.
ad nouzovy rezim: nevim co tim myslis, ale muzes se k nainstalovanenu systemu pripojit pomoci prikazu chroot a potom heslo zmenit. K tomu potrebujes nabootovat nejaky system. To muzes udelat z disketovky, ze site atp.
dakujem takte ten prikaz ma byt root alebo chroot,a kde z akej site stiahnem tu bootovacku?dakujem ti za pomoc
tak ja tam linux a cchem ta xp ak neviem asi mam nabootovat z xp,nevies mi prosim ta napisat kde by som to mohol stiahnut?
inak je to no je to fujitsu siemens lifebook e -6595 teraz len musim prist nato ako vybrat hardisk