http://www.importer.cz/produkty/note...fad7db05383eb0
myslím že za tu cenu je super. Použití bude normální, přenášení spíš občas než často.
Co vy na to?
Printable View
http://www.importer.cz/produkty/note...fad7db05383eb0
myslím že za tu cenu je super. Použití bude normální, přenášení spíš občas než často.
Co vy na to?
Pekná mašina na všechno krom her. Váha je v pohodě v rámci mezí.
Otázka je co záruka a taky bych si nejdříve to "nikdy nepoužité" chtěl raději ověřit osobně.
zaruka v CR ziadna, iba u importeru ... tento model sa v europe (teda miniamlne v CE) nepredava ....
K te zaruce: ve firme jsme meli takto koupeny HP xxx, ktery se v Evrope ani neprodaval. Kdyz jsem potreboval resit neco se servisem, tak jsem mel smulu. Bylo mi oznameno, ze tyto modely se u nas neprodavaji, timpadem nemaji k tomu ani zadne veci. Toto je cca rok a pul zpet, jak se budou chovat ted nemam tucha.
Pokud jsou ceske klavesy nutnost (bude na nem nekdo hodne pracovat, kdo je potrebuje), tak nemuzes uvazovat o polepkach, protoze moje zkusenost je, ze jsou do haje behem par dnu intenzivniho psani. Takze pokud je ceska klavesnice nutnost, nemuzes koupit model, ktery striktne firma pro Evropu vubec nedela.
K tomu jsem docela zvedavy, jak by Importer resil pripadnou reklamaci notasu na necem zasadnim (displej, deska atd).
Když nad tím přemýšlím, tak cz klávesy by snad být nemusely. Beru to podle sebe - cca 2-3 roky zpět jsem měl doma klávesnici bez značek, prostě čistou a zvyknul jsem si na to celkem rychle.
Větším problémem by byl ten servis, to je zřejmě konečná. Vyřeším to nějak jinak.
Nicméně je škoda že takovýhle notebooky nedovážejí normálně...
specialne u pavilionov viem preco > aby to centrala dovolila, tak sa ich musi predat 2k za kvartal ;) tj. najprv sa sem davali/daju tie mainstream (15,4") a az potom tie minoritnejsie co 14.1" rozhodne je
Informace od Importeru:
Citace:
Dobrý den, díly k těmto notebookum se sehnat daji u nas nebo v zahranici.
Zarucni i pozarucni servis delame primo my, takze s nim problem mit
nebudete.
Takhle to prezentovaly i firmy, co dovazely a ve velkem prodavaly "sedivky" telefony, ze servis je zarucen jejich firmou a je to tim padem maximalne OK :)
Importer urcite v objemu ve kterem dovazi "jetou" elektroniku bude mit vlastni servis, bude mit urcite i nejake zazemi servisnich dilu, nicmene pri posuzovani relevantnosti reklamace jses v tom sam, proti jejich vykladu. Takze bych porozmyslel, zda se takovyto notebook se zarukou/nezarukou vyplati vzhledem k podminkam a vynalozenym financim.
Pokud zjistis, ze ti to presto pripada vyhodne, pak proc si ho nekoupit, po strance kvality zpracovani/vykonu jde o slusny notas.
Kupovat ho nebudu, jenom postuju jejich vyjádření.
EDIT: tiktak: plně souhlasím s tím co si napsal. Noťas je to slušnej, obzvlášť za tu cenu. Kdybych si ho kupoval já jenom pro sebe, tak bych to zkusil, ale takhle ne.
Jen poznamka k tem polepum . Mam je na T40 uz pres dva roky a rozhodne do haje nejdou . Takze tady bych problem nevidel .
Jde o to, jak intenzivne celou klavesnici pouzivas, pokud hodne intenzivne (na psani atd.), pak moje zkusenost je, ze jsou po par dnech (mozna tydnech) dost spinavy, slejzaj, trhaj se atd. Je samozrejme mozny, ze jsem narazil na nejake horsi "papiraky", nicmene mne sly skutecne rychle do haje. (byl to taky jeden z hlavnich dovodu, proc jsem ten onen notas prodal a sehnal si jinej - ten samej s CZ klavesnici.)
Je rovnez faktem, ze je to uz hodne let, takze mozna soucasna produkce polepek vydrzi podstatne dele a vice :)