MS Office Outlook 2003 - vytáhnutí pošty a adresáře z nefunkčních Windows XP
Bratranci klekly Windows XP Professional, disk si k sobě připojím a v pohodě ho vidím. Na poštu používá Microsoft Office Outlook 2003 aspon myslím. Budu mu nově instalovat počítač,ale nevím jak z toho Outlooka tu poštu a adresář vytáhnout a dát mu ji tam zpátky až budu mít nainstalovaný znova pc. víte jak na to?
Já ani nevím, kde se ta pošta ukládá.....
Re: MS Office Outlook 2003 - vytáhnutí pošty a adresáře z nefunkčních Windows XP
sazim ze to jsou soubory typu pst..
C:\Documents and Settings\user\Local Settings\Data aplikací\Microsoft\Outlook
a tam.. pak jen naimportovat
edit : http://office.microsoft.com/cs-cz/ou...669141029.aspx
Re: MS Office Outlook 2003 - vytáhnutí pošty a adresáře z nefunkčních Windows XP
tak v té složce jsou celkem 3 soubor:
archive.pst (270 kb)
extend.dat (782 b)
outlook.pst (150MB) - takže to bude asi ono :-)
Celý disk pro jistotu raději celý zálohuju, i když je špatnej. a až to na něj znovu nainstaluju, tak dám vědět, jak se mi to tam podařilo dát......
opravdu moc děkuji
Citace:
Původně odeslal
ukr
tak v té složce jsou celkem 3 soubor:
archive.pst (270 kb)
extend.dat (782 b)
outlook.pst (150MB) - takže to bude asi ono :-)
Celý disk pro jistotu raději celý zálohuju, i když je špatnej. a až to na něj znovu nainstaluju, tak dám vědět, jak se mi to tam podařilo dát......
opravdu moc děkuji
jo jo, outlook.pst je onco.. jeste bych pohledal adresar a tak, express to ma IMO jako *.wab mam ten pocit.. ale Outlook uz nepouzivam hrozne dlouho :-)
doufam ze to pomuze ;-)
tak Outlook to ma pry jako PAB.. ale projed si ten help co jsem pastoval, tam to najdes. Myslim ze neni duvod aby se to nepodarilo.