Zdar,
all tak som si vcera omrkol tu "nadheru" a myslim ze za tie praxy je lepsie kupit dva chiefteci !!!!!
inac maju ju live v softcome na jiraskovej v Brne ....
MadCap
Printable View
Zdar,
all tak som si vcera omrkol tu "nadheru" a myslim ze za tie praxy je lepsie kupit dva chiefteci !!!!!
inac maju ju live v softcome na jiraskovej v Brne ....
MadCap
Jo taky jsem se tam na to koukal a zda se mi to jako peknej hnus a jeste za ty prachy.
tiez si myslim ze to je strasny shit ... za tie praxy a nema to ziadne poriadne xladenie ani nic .. shit najvacsiCitace:
Původně odeslal xammax
MadCap
dudu ji ma za 5 900 s dani !!!!
6,9 nebo 5,9 - ta skrin za to urcite nestoji.Citace:
Původně odeslal Voky
je peknej, ale myslim, ze kdybych se hecnul,tak to udelam v dilne za polovicni naklady
no slovo do boja .. ked to spaxas tak to sem hod .. xcem vidiet tu kvalitu .. aj hento je shit najvacsi tak to ma aspon super vyhotovenie, to doma velmi tazko spachas .. ;DCitace:
Původně odeslal daso
MadCap
nerikam, ze to budu delat,ale myslim si, ze se to da udelat i doma. hodne pomuze dobre vybavena dilna. urcite to neni prace na jedno odpoledne,ale spis na mesic..byla by to docela vyzva :wink:Citace:
Původně odeslal MadCap
zaujimavy napad, ale s tym mesiacom si to trochu prehnal... pokial by si mal nakresy, tak by si to vsetko vyrezal za den-dva a samotne poskladanie by trvalo tiez asi 2 - 3 dni, cize (aspon podla mna) by sa to dalo urobit za tyzden (samozrejme ze by si na to potreboval dielnu).Citace:
Původně odeslal daso
Uz som nad takym niecim rozmyslal, ale cele sa mi to akosi nezda:
1. mozno sa mylim, ale niekde som pocul, ze doska je cez bednu nejako uzemnena, takze ako je to vyriesene v tych plexi skrinkach?
2. plexi ma asi (zase len moj nazor) nizsiu tepelnu vodivost, takze teplota v bedni bude pravdepodobne a nieco vyssia ako v klasickej (teda plechovej)...
vyjadrite sa k tomu niekto...
vopred vdaka za rady
[quote="arcanus
zaujimavy napad, ale s tym mesiacom si to trochu prehnal... pokial by si mal nakresy, tak by si to vsetko vyrezal za den-dva a samotne poskladanie by trvalo tiez asi 2 - 3 dni, cize (aspon podla mna) by sa to dalo urobit za tyzden (samozrejme ze by si na to potreboval dielnu).
Uz som nad takym niecim rozmyslal, ale cele sa mi to akosi nezda:
1. mozno sa mylim, ale niekde som pocul, ze doska je cez bednu nejako uzemnena, takze ako je to vyriesene v tych plexi skrinkach?
2. plexi ma asi (zase len moj nazor) nizsiu tepelnu vodivost, takze teplota v bedni bude pravdepodobne a nieco vyssia ako v klasickej (teda plechovej)...
vyjadrite sa k tomu niekto...
vopred vdaka za rady[/quote]
no>
1. doska sa nezemni .. zdroj ma zem na kostre bedne, neviem ako to je riesenev tej plexi nadhere :)
2. tepelna vodivost je nulova, takze problem bude chladit disky a teplo produkovane zdrojom a tak .. takze ma to kopec minusov :?
3. vyzaduje to asi hodne sikovne rucicky, aby to vyzeralo tak dobre ako henta ...
Tak tedy:Citace:
Původně odeslal arcanus
1. nic takového tam není. Pouze plast, bez nějaké vodivé povrchové vrstvy.
2. má, ale je tam 5 otvorů pro ventilátory plus zdroj, takže průvan tam bude.
3. doma se to dá udělat celkem v pohodě. Pokud máš potřebné vybavení.
4. cena. Cena plexi není rozhodující, protože největší náklady jsou v ruční práci. Hlavně v zaleštění všech viditelných hran.
1. vdaka za infoCitace:
Původně odeslal MadCap
2. presne to som myslel
3. to je asi najmenej :roll:
takze, ak mi viete niekto poradit s tym uzemnenim, tak by ste ma potesili.. thx
thx aj tebe ;DCitace:
Původně odeslal Dudu