Myslim tim desku, s nejvetsim vykonem, pretaktovatelnosti, atd!?
A jeste, prosim vas, nejlepsi chladic. (Tech mych 58 stupnu me s..e!)
dik
Printable View
Myslim tim desku, s nejvetsim vykonem, pretaktovatelnosti, atd!?
A jeste, prosim vas, nejlepsi chladic. (Tech mych 58 stupnu me s..e!)
dik
EPOX 8RDA+
Volcano 7+
dneska žádná,počkej. jo,8RDA+ je fakt boží,když dáš fsb nad 180 tak aby ses modlil aby nezdechla,fakt boží deska :roll: sakra proč mají všechny nesky s nf2 nějaký bug ??? abitu chcípá bios,epox se upeče,asus no comment,a stejně žádná oficialně nemá fsb400.
Ja osobne jsem dost zvedavej co predvede ECS.Hlavne kvuli pomeru cena/vykon. Dost dobre vypada 746 FX a chysta se 748.
Uz dneska ma hodne velke procento trhu,tak jen tak dal.
Tak novější revize Abitu by zdechnout neměly.Mě se to teda nestalo.Citace:
Původně odeslal Jaro
MISKOBOSS : určitě Abit NF7-(S) 1.2 nebo 2.0
Jaro, ono to zalezi kus od kusu, me jela rda+ na 216 synchro bez vdd modu, brzdily ji evidentne pameti. Ze odchazely Abity, to je problem BIOSu, uz se objevily opravy, uz by se to stavat nemelo.Citace:
Původně odeslal Jaro
už bych chtěl jít strašně moc do nf2,tak snad ten abit 2.0 už bude vychytanej.
Co mas proti asusu ?Citace:
Původně odeslal Jaro
asus je supeeer! mam to co je v popisu, fpoho sem sel az do 195mhz sbernice, pak to nevydrzely pameti jinak maximum je 220 takze s kalitnima pametma bych se tam mohl dostat :idea: ty moje jsou ted v reklamaci uz od koupeni hazely chyby, ted jsem je akorat dodelal :evil:
...aj ja som sa az dostal na FSB 194, akurat uz to je na pamete moc :evil: hold su to len 333MHz :?Citace:
Původně odeslal berraneck
Já s Asusem jedu na 200 Mhz naprosto stabilně. Chce to dobrý paměti. Mám XP1700+ a jedu stále na 1600 Mhz (8*200) bez zvyšování napětí. Jde to i výš, ale to už musím zvýšit napětí na procu.
Desky s nForce2 - problém FSB >200MHz je jednoznačně problém chipsetu, nikoli pamětí. Každá deska s nForce2, pokud bude mít dostatečné napájení chipsetu (1,7V a víc) bude běhat přes FSB 200MHz, ovšem s dobrými paměťmi. Je tu pak navíc problém s chlazením northbridge i SOUTHBRIDGE. Je fakt potřeba chladit, chladit, chladit. Southbridge nemá chladič vůbec a peče jak kamna. Kdo jede na standardní desce s nForce2 v dual provozu FSB 205+ MHz a výš bez voltage módu, může mluvit o štěstí. Mě končí stabilita u FSB 208MHz a rozhodně to není paměťmi. V jiné desce daly bez problémů 220MHz FSB CL2 při napájení 2,8V - to je i hodnota, kterou dává Abit. BTW - mě taky nikdy Abit na BIOS nezdechl. ;D
EPoX 8K9A3+ & Aquacool on board :)
A co takhle MSI Kt4 Ultra FISR??? Ja si myslim ze je dost vykonna!!
Ale jaky ma OC ficurky? EPoX rulezzz 8-)Citace:
Původně odeslal Killer[SH
EE Epox uz dosluzil..dnes je to Abit Rulezz ;D
Moc vam vsem dekuju!
Pujdu asi do toho ABITU 2.0!
Ja se musim dostat na tech 200Mhz! a kdyz da buh, tak i pres ne! :-)
Co hovorite na Gigabyte 7VA / 7VAX ???
To PIT
Mám ju ja,aj spec,millisx je ok.
Modded by SPEC? Máš snad speciální bios, nebo nastavení přes WPCREDIT a WPCRSET?Citace:
Původně odeslal NOD
Ten bios upravoval SPEC takže otázky smeruj priamo na neho.
Je tam teraz sprístunená položka na nastavenie PLL a vyladený sever mostik.
mnoo ja fakt nevim
bud 8RDA+ za 3800 nebo abit za 4800
je to o ten litr lepší??
Gigabyte 7VAX/7VAXP/7VAXP Ultra je asi nejlepe vyladena deska s VIA KT400 chipsetem. Stabilní, bezproblémová, velice dobře se na ní přetaktovává, asi nejkvalitnější osazení součástkami hlavně kondenzátory a OptiMOS Infineon VRM. PLL umožňuje velice široké možnosti nastavení, většinou je osazen ICS 94230BF nebo ICS 93738AF.
Gigabyte 7VAX 1.1 jsem si vybral protože je hlavně bezproblémová, dobře se s ní taktuje, a je vyladěná.
Rozmýšlel jsem ještě EPOX a Asus s VIA KT400 chipsetem a Abit a EPoX s Nforce2 chipsetem a jsem spokojen s tím, jak jsem se rozhodl!
A co hovorite na MSI KT-4V :?:
A co hovorite na MSI KT-4V :?: