Nemuzu rozjet titulky na TV.Film jede v pohode,ale titulky tam nejsou.Na monitoru jsou.
Zobrazoval je VobSub primo ve filmu,ale ten uz mi taky nejede.
Pouzivam Win XP,DiVx 5.0.3,MV2 player,RadLight,MicroDVD.
Nevite nekdo "kde je zakopany pes"?:-)
Printable View
Nemuzu rozjet titulky na TV.Film jede v pohode,ale titulky tam nejsou.Na monitoru jsou.
Zobrazoval je VobSub primo ve filmu,ale ten uz mi taky nejede.
Pouzivam Win XP,DiVx 5.0.3,MV2 player,RadLight,MicroDVD.
Nevite nekdo "kde je zakopany pes"?:-)
v divx 5.0.3 se ti musi poustet titulky sami,ale musi se jmenovat stejne jako ten film.no a pak to jde na tv i ve windows media playeru ;D ;D ;D
v zadnym divx 5.03 se ti nepousti tiulky samy....to zarizuje directshow DIVXG400 ... nebo VobSub....takze neblamovat...
Ha, tohle me taky zajima - kdyz pustim movie v bsplayeru, a jedu pres overlay, takze by to melo v TV jet. budou tam titulky, ktery dela bsplay, nebo musim pouzit naky ten vobsub?
...ten VobSub resp. G400 je myslene na titulky vo WMP, takze tituky z BSP Ti to pojdu v poho :wink:Citace:
Původně odeslal KtK
Titulky jedou,musel jsem stahnout novy Vobsub.ten stary mi s DiVx 5.0.3 nejel.
Nevite, proc mi nejdou "roztahnout" nektere filmy?Divat na prouzek filmu,ktery je stejne velky jako okraje,je o nicem.To je lepsi koukat na monitor.:-(
Nektere filmy mi ale jdou roztahnout do rozumne vysky.Nechapu to.
Pouzivam BSplayer a Radlight.
MV2player film krasne roztahne,jen nezobrazi titulky.I kdyz v nem zatrhnu at pouziva VobSub.
...neviem v com mas problem ale mne a dalsim friends, ktorym som uz nainstaloval MV2Player sa zobrazuju titulky na paradu 8-) ci uz na TV alebo na monitore :wink:Citace:
Původně odeslal zocel