Re: Vadne kontakty v LCD.
Pokud to už je po záruce, proč nesundáš kryt displeje (šroubky jsou obvykle uschovány pod gumovými prvky v jeho rámu) a nezkusíš závadu lokalizovat - ideálně v místech stlačování?
(samozřejmě bych si to netroufl u zaplého)
V záruce pak není co řešit (reklamace)
Citace:
Původně odeslal
peta303
Pokud to už je po záruce, proč nesundáš kryt displeje (šroubky jsou obvykle uschovány pod gumovými prvky v jeho rámu) a nezkusíš závadu lokalizovat - ideálně v místech stlačování?
(samozřejmě bych si to netroufl u zaplého)
V záruce pak není co řešit (reklamace)
Uz sa stalo a su tam take cierne grafitove kontakty / ale neviem co dalej...
Citace:
Původně odeslal
Richard Hegel
Uz sa stalo a su tam take cierne grafitove kontakty / ale neviem co dalej...
Co tak skusit pod miestom stlacenia tam "nainstalovat" medzi kontakry a kryt (obal) nieco nevodive, co by samozrejme nemohlo poskodit kontakty ale sucasne by ich akoby pritlacalo k doske.
(mozno sa to odpojit , vycistit a znova to tam zastrcit - nevidel som to, neviem ake to tam presne mas, takze to ber ako dohad)
Citace:
Původně odeslal
Janikbanik
Co tak skusit pod miestom stlacenia tam "nainstalovat" medzi kontakry a kryt (obal) nieco nevodive, co by samozrejme nemohlo poskodit kontakty ale sucasne by ich akoby pritlacalo k doske.
(mozno sa to odpojit , vycistit a znova to tam zastrcit - nevidel som to, neviem ake to tam presne mas, takze to ber ako dohad)
Ano skusil som to podlozit kuskom umelohmotnej utierky - ale efekt bol len docasny. Skor si myslim, ze by tam mohlo ist nejake kontaktne lepidlo, nieco co by to aj drzalo pokope a zabezpecilo vodivu cestu.
Nevie niekto o takom kontaktnom lepidle?
Toto som este neopraoval, ale kontakty na male LCD vo vselicom (kavovar, teplomer a pod.) sa mi osvedcila len jedna metoda - narezat kancelarsku gumu na vhodne kusy a umiestnit tak, aby na to kryt tlacil. Takto opravene veci funguju roky bez problemov.
Citace:
Původně odeslal
Rainbow
Toto som este neopraoval, ale kontakty na male LCD vo vselicom (kavovar, teplomer a pod.) sa mi osvedcila len jedna metoda - narezat kancelarsku gumu na vhodne kusy a umiestnit tak, aby na to kryt tlacil. Takto opravene veci funguju roky bez problemov.
No mne to tak fungovalo tiez, ale len docasu - teraz tam musim davat stipec na pradlo a aj to uz zlyhava.