mam takovej dotaz mam durona se 100sbernici a sdram 133 ale v biosu mam nastaveno oboje na 100 pomuze rychlosti compu kdyz dam ramku na 133 a jestli mi neodejdou. Dik
Printable View
mam takovej dotaz mam durona se 100sbernici a sdram 133 ale v biosu mam nastaveno oboje na 100 pomuze rychlosti compu kdyz dam ramku na 133 a jestli mi neodejdou. Dik
V rychlosti ti to malinko pomuze, ale v praxi to ani nepoznas. Jedine ze by si provozoval i durona na 133mhz fsb, pak by byl narust vykonu o poznani vetsi.
A jestli to jsou opravdu pc133 pameti, tak na 133 musej fungovat bez problemu. Nic se jim nestane.
Len ci ti pojde tych 133!!! Ja mam Athlona (SlotA) na 100MHz, pamate mam PC133, jedna je APACER druha AM1, ale ked prepnem v BIOSe pamate na 133MHz - komp to nezvlada. Lepsie povedane, pamate zacnu hadzat chyby. Skusal som vsetko mozne nastavovat a prepinat, ale tych 133 jednoducho neda!! :-(
2OndreJ: mam takovej pocit zhe APACER to asi delat nebude zhe....
JJ, pamate su zrejme OK, ale doska taku "uzastnu" rychlost nezvlada. :?Citace:
Původně odeslal rombo
neni pravda, on ma SDR pameti na DDR sbernici, takze rychlejsi pameti vykon zvednou a ani se moc nemusi zvedat FSB, i kdyz synchro vzdycky lepsi nez asynchro, ale FSB tu tedka nebrzdi..Citace:
Původně odeslal LookAS
dej to na 133, nic se nestane (teda krome zlepseni propustnosti ;))
No jo, sem si nefsim, to je pak trochu o necem jinym.Citace:
Původně odeslal Glassman
DIK 8)
no kdyz je to PC133 tak tech 133Mhz je max. ruchlost FSB cio by mela zvladnout bez chyb. Je to ale hranice takze staci malo a nezvladne to.
to: neviem kdo, kto má toho apacera a AM1:
hoď to na najhoršie časovanie /CL3/ a poďakuj sa
AM1tkám :lol: