Maji je i v Czechcomputers, vcera sem tam jeden kousek objednaval.
Napsali mi presny oznaceni, je to DUT3C JIUHB 0309UPMW. (co je to zac? je to dobrej kousek?)
Staci napsat par mailu a v poho sezenete.. ;D
Printable View
Maji je i v Czechcomputers, vcera sem tam jeden kousek objednaval.
Napsali mi presny oznaceni, je to DUT3C JIUHB 0309UPMW. (co je to zac? je to dobrej kousek?)
Staci napsat par mailu a v poho sezenete.. ;D
To se dá podle tohoto jen těžko určit,je důležité i to prostřední číslo,ale obecně se dá říct,že tahle série nemá problém běžet na cca 2000Mhz tj.XP 2400+,jestli Ti to stačí tak určitě nebudeš zklamaný. ;DCitace:
Původně odeslal Hunt3r
JJ tieto srie su fakt fpohode a z vetsim stastim sa dostanes aj cez 2600+ ale ktomu potrebujes aj dobru dosku a vykonnejsi chladic !!
No já tuhle sérii mám(taky z CC) a dost mě zklamala.Maximum někde na 2 GHz při 1,825 V :evil:
Nic moc.
Ten v popisu mi umřel,tak jsem se těšil,že dám 2700+ min a ono pěkný ho...
Sakra, tak to je spatny. Snad jsi jen narazil na nakej spatnej kousek. Ale XP 2400+ za 2100Kc taky neni spatny! :wink:
Chladic mam Titana D5TB, ale chystam se na vodnika. Deska MSI KT4.
Ak chces mat ticho v pc (t.j. najviac huci chladic na cpu pri 2200 otackach), tak z toho vela nevyzmykas. Ja som koli taplote nesiel cez 1.6V a dostal som z neho prime stable iba 11.5x167. Ale este sa snim pohram a skusim nieco viac.
Pokiaľ nemáš minimálne ten s tým medenným jadrom, tak ho hneď zo začiatku veľmi nežhav... Aby Ti nevyskočila teplota nad únosnú medzu a kremík sa neodporučil...Citace:
Původně odeslal Hunt3r
Radšej po malých krokoch a sledovať ho, ako to chladí...
No bodeť by neumřel,podívej kolik do něj pereš,asi jsi měl smůlu na špatný kus,když je stabilní až při takovém Vcore,při Tvém OC by měl býtv pohodě tak při 1.775V max.Citace:
Původně odeslal pety
Tak dneska sem si ho donesl a otestoval. Zatim je to f pohode. 166*12.5 100%stable na default napeti. Ten vetrak mam upravenej - oddelal sem teplotni cidlo a dal misto neho opurek, takze jede na 3300rpm(no docela hukot) - na 2500+ mam teplotu kolem 37 stupnu na full load - docela parada s tim hlinikem. 8-)
Ted mam ale problem s multiplikatorem. :? Nedostanu se na vic nez 12.5. V biosu mam sice i vyssi hodnoty, ale kdyz nastavim napr. 14, tak to hodi 6 a vysledna frekvence je nakych 850MHz.
Nevite nekdo jak to obejit? Nedavno sem stahnul novej BIOS primo od MSI a nic z toho.. :evil:
to Hunt3r
prečítaj si tento thred:http://www.overclocking.cz/4um/viewtopic.php?t=12593
tam je popísané ako dostať vyšší násobič ako 12,5x
A FSB ti už vyššie nebehá?
ja to mam primestable pri nastaveni v podpise...ale myslim si, ze az budu mit fortrona, kde nekolisa napeti, budu moct Vcore jeste snizit...Citace:
Původně odeslal Pavelka
Chocen: Nechci te nejak odradit od Fortrona, ale me ted po vymene CPU z XP2000+ Palomina na TBreda v popisu zacalo kolisat napeti i na 350W Fortronu. Nastaveno mam 1.75V a kolisani je v rozmezi 1.71-1.78 podle zateze :evil:
2Don Carlos to je divny me vubec a to mam na nem vse co mam v popisu a jeste dalsich 6 vetraku a taky 350W verze
to je teda pekne v ...Citace:
Původně odeslal Don Carlos
btw - pěkný OC - je to primestable ?
Jo je. 12hod. Prime a v pohode.
Ale s tim zdrojem se mi to jaksi nezda.
Mozna mam jenom smulu na horsi kus...
Ja som kupil enermaxa a kolisanie napatia na cpu to nevyriesilo. Tak ako hovorili moderatorovia, robi to doska.
Ani bych se tomu moc nedivil.
2Toxic: takze to nevyriesil ani novy zdroj..skusal si chladit aj regulatory...asi to bude predsa len doskou :?
to Jendo: Zkousel sem vyssi uz aji na starym procaku, ale nezvladaj to pameti. No respektive 169 taky jeste jede, ale uz to nebude 100%. :?
Dik za ten odkaz. Sem si to tak nejak precetl a pochopil z toho, ze taky nevedi jak to na 1700+ zvisit. Ale jete si to projdu dukladneji.
Jen k tomu napeti: Zdroj by nato nemel mit vliv, u nej jemom zalezi natom, aby mel dostatecny vykon, jinak napeti ridi primo deska.
tady jde o to, že mi to kolísá při zátěži - tzn. zapnu prime95 a napětí na procáku trošku klesne - to by podle mne ukazovalo na slabý zdroj...nevim jak by todle to dělala deska, kdyby to kolisalo pořád a konstantně tak to je jiná, ale takhle...
Na starym XP 1800+ mi to delalo neco podobnyho, s novym sem to nekousel. Kdyz sem pustil nakou zatez (CPUBurn), tak napeti trochu kleslo a taky se trochu rozhodila frekvence (radove o megahertz), ale nic zasadniho se nestalo. Tak nevim, jestli je to vporadku.Citace:
Původně odeslal Chocen
Chladit regulatory som este neskusal, ale pozriem sa im na zubok.
Mám XP 1700+ AXDA1700DUT3C JUIHB 0309 SPLW
Na default VCore jede max. na 11x 170,pak už musím zvednout na 1,75 V
Maximální post jsem měl na 2310 MHz
To je parada tech 2310. Najelo to aspon do Woken?Citace:
Původně odeslal Katoo
Ja sem se dostal nejvic na 2180 s nasobicem 13. Jeste sem zkousel nahodit 13.5 a 14, ale nejak to vubec nanabehlo.
Napeti mam max 1.7 (1.6 default), coz mi pripada malo, ale aspon to tolik netopi.
Co sa ty stalo s tym predoslim ja mam JUiGB a ide mi bez zmeny na 2000Mhz to jest 2400XPCitace:
Původně odeslal pety