Re: rychlejsie presmerovanie
Pokud se dobre pamatuji, tak tohle uz bylo jednou experimentalne vypnute, ale nedelalo to dobrotu, takze to nevidim dobre.
Není nutné to vypnout. Stačí jenom zkrátit.
Zkratit to nejde a s vypnutym 4um nepracuje korektne. Ostatne muzete mit otevrino vice tabu/oken, takze v tom zadny problem nevidim.
Taky nevim co vám vadí... mě to takle vyhovuje a myslim že takle je to dobrý ;)
Citace:
Původně odeslal
Stiefell
Taky nevim co vám vadí... mě to takle vyhovuje a myslim že takle je to dobrý ;)
ne ze bych si nemyslel, ze se tu resi relativni kravina, ale na druhou stranu si nejsem uplne jisty, jestli je tvuj nazor po vlozeni jednoho postu v prvni den registrace uplne vypovidajici ;)
Citace:
Původně odeslal
Jezevec
Zkratit to nejde a s vypnutym 4um nepracuje korektne. Ostatne muzete mit otevrino vice tabu/oken, takze v tom zadny problem nevidim.
Jaktoze to zkratit nejde ? :rolleyes::eek:
mě osobně to vyhovuje a myslim že netřeba něco dělat,nějak řešit je to tak už myslim poměrně dlouho a pokud to tak bude dál....
Citace:
Původně odeslal
riksa
ne ze bych si nemyslel, ze se tu resi relativni kravina, ale na druhou stranu si nejsem uplne jisty, jestli je tvuj nazor po vlozeni jednoho postu v prvni den registrace uplne vypovidajici ;)
soráč jen sem potřeboval něco vyzkoušet tak sem se něco prdnul no :D
Citace:
Původně odeslal
THX
Neviete ako sa da zrychlit presmerovanie z takych tych zbytocnych informacnych web stranok ako "dakujeme za prihlasenie, budete presmerovany", alebo ked dam oznacit vsetky temy ako precitane, tak "vsechny sekce byli oznacene...."
Proste tam to caka asi 2-3s na redirect, ja by som chcel aby to okamzite presmerovalo alebo idealne ani taketo informacie nevypisovalo ale rovno ma hodilo na ciel presmerovania
Alebo, ak sa to da, tak kde sa to nastavuje?
EDIT: a po postnuti pripevku "dekujeme za prispevek...."
Fakt 2-3s? Mne to ide myslim aj rychlejsie ... inak vypnut to fakt nepojde a dovod na skratenie nevidim :).
Citace:
Původně odeslal
Stiefell
soráč jen sem potřeboval něco vyzkoušet tak sem se něco prdnul no :D
udelej to jeste parkrat a dostanes ban.
ja tu sice tych postov tolko nemam, ale zas chodim tu dost casto...a myslim ze je to OK to cakanie...vzdy lepsie ako phpbb3 (to neznasam)