Seasonic SS-500HT 500W OEM ?
Chtěl sem si ho užuž objednat a sotva sem vybral peňauze, všude ho vyprodali a není v ČR. Na Alfě píšou že už se neprodává...myslíte že je to už konec a že nebude...? Nebo mám zkusit chvíli počkat...všude mají ET a ačkoliv jsou skoro stejný, tak místy jsou o dost dražší než HT...:eek:
Re: Seasonic SS-500HT 500W OEM ?
Tie ET rady su uz certifikovane teda splnaju 80plus certifikaciu - teda su lepsie ako tie predosle (preto aj ta vyssia cena mierna). Tie HT uz asi nebudu.
teď jsem kupoval 400ET a ventilátor na běžný obděr cca 160W je ještě tišší než HT řada... (tj. neslyšný) asi je to tou vyšší účinností, nebo míň topícíma součástkama...
A myslíte že se víc vyplatí teda 500W ET nebo 600W HT...? Druhej mi pojede míň zatíženej, ale zase možná s vyšší spotřebou, ačkoliv bůhvíkdy využiju 600W. Ale ty Seasonicy mají stejně všechny nad 80% účinnost ne, aspoň dle testů...jestli sem se teda nepřehlíd. Můžu očekávat že cena půjde dolů...? Jsou vlastně novinka, ale až se budou prodávat víc by mohly spadnout, není-liž pravda. Vyplatí se čekat...? Třeba někde budou po Vánocích vyprodávat i HT...
svým způsobem je to v podstatě jedno - jestli HT, nebo ET, ty rozdíly jsou velmi malé (ať už rozdíl - tuším - 1A zatížení na větvých ve prospěch HT a souhrnně 1-2% v účinnosti ve prospěch ET, oba nízká hlučnost) - rozhodoval bych se podle ceny a dostupnosti... pokud bude HT o 10% levnější než ET, tak bych jej i bral. Myslím, že ani v jednom případě nešlápneš vedle...
Kup si Corsair 520HX je to vylepseny seasonic a v kategorii zdroju do 500W nic lepsiho koupit nejde!Navic je uplne nejtizsi ze vsech 500W tizsi jsou uz jen pasivni zdroje:).Jinak mam ho doma a spousta lidi si ho diky mne koupila a sou moc spokojeni.
Citace:
Původně odeslal
xmen
Kup si Corsair 520HX je to vylepseny seasonic a v kategorii zdroju do 500W nic lepsiho koupit nejde!Navic je uplne nejtizsi ze vsech 500W tizsi jsou uz jen pasivni zdroje:).Jinak mam ho doma a spousta lidi si ho diky mne koupila a sou moc spokojeni.
Imho trochu jina cenova hladina...