Preco, ked si donesiem disk do prace tak mi tam nechce po zapojeni nabootovat XPcko? Vyhlasi, ze nenasiel ntldr a proste skonci. Ako to opravit? Prejumprovanie mojho disku nepomohlo.
Printable View
Preco, ked si donesiem disk do prace tak mi tam nechce po zapojeni nabootovat XPcko? Vyhlasi, ze nenasiel ntldr a proste skonci. Ako to opravit? Prejumprovanie mojho disku nepomohlo.
Bye bye XP :) prehraj si data a preinstaluj...
Nak
No moment, nesnažíš se tam náhodou rozjet disk, na kterym jedeš doma?
Jinak ti zbejvá akorát zálohovat...
Ne, ne. Ten disk je cisto na prenos. Predtym na tom kopme bolo NT4.0 a s nim to v pohode ficalo, ale teraz tam je XP a ked vlozim tento disk, tak proste nastartuje a ja neviem preco! Kua!
nebude to tím, že XPčka maj ochranu před změnou konfigurace?Citace:
Původně odeslal Haldo
Co pod tym myslis? O niecom takom som nikdy nepocul.Citace:
Původně odeslal Massaro
XP maji takovou ochranu, ze zmenis-li urcity pocet komponentu v PC, nenastartujes...Citace:
Původně odeslal Haldo
máš jenom tři pokusy tuším. Potom se musíš opět spojit s "horkou" linkou Mikrosoftu. It´s too hot. ;DCitace:
Původně odeslal dorf
[quote="Massaro"
nebude to tím, že XPčka maj ochranu před změnou konfigurace?[/quote]
A neni to tim ze to sou XP ;D
a co si doma zkusit wytwořit konfiguraci toho PC co máš w práci aby XP wěděly co obsahuje ? ale spíš to bude tím že prostě na tom pracovním PC nenajdou tu sekci kde je boot XP...a proč stěhowat celé XP ??? není to na <>owinu ?
How, how, how. Myslim ze sme sa neporozumeli. Problem nie je v tom, ze nejde moj system (z domu), ked ho zapojim v praci, ale ze nejde system v praci po zapojeni mojho disku (toho prenosneho, ktory je obycajne prazdny).
Sorry ak som to napisal tak nezrozumitelne.
a maji XPcka taky nejakou "ochranu" proti tomu, kdyz pomoci Partition magicu presunu nejake volne misto z jineho oddilu na oddil, na terych jsou WinXP? Ja jsem to totiz udelal a WinXP prestali nabihat....podrobnosti v mem prispevku v sekci operacni systemy