Saize, v LIBRE uz maju 466-ky TwinMOS, ale pekne drahe. Dvojnasobok ceny 400-viek. Nechcete náhodou kupit niekto tie moje? ;D ;D :mweheh:
Printable View
Saize, v LIBRE uz maju 466-ky TwinMOS, ale pekne drahe. Dvojnasobok ceny 400-viek. Nechcete náhodou kupit niekto tie moje? ;D ;D :mweheh:
To je secko pekne krasne ale co mam z toho ked to neviem ci dostanem na 250 a to je max takze naco ti, nam?, mi, budu len tak.
Mne by uplne ale uplne postacili PC3200 CL2 a to na dlhu dobu ktore som si objednal a nie a nie to prist do kosic z tej blavy
Nooo, 241MHz nie je zase tak málo a 3519 v sandre tiež:http://www.pretaktovani.cz/text/twinmos.asp Ale tá cena je brutálna. Bude treba trochu počkať. :-(
Takze podla mna su dost dost drahe na to aby ich niekto zriesil..ale najdu sa ludia. Druha vec je ten vysledok ktory uvadzaju ma Pretaktovani.cz - tych 241 MHz FSB na 8RDA bez VDD modu neverim, mozno tak s VDD modom ..kto vie.
Och tak ta cena je fakt hnusna. CO cakal trosku nizsie ceny. Som tu cital ze maju stat do 3000Sk tok som si pomyslel ze to by slo ale toto je o toho dost daleko. No treba pockat, dufajme ze sa to zmeni samozrejme k lebsiemu !!
Gabo, ale to bylo na RGA+ s 2V na NB a 2.9V na pameti :-)Citace:
Původně odeslal GABO
To fakt strelili teda cenu :-o Fuj!
no mna by skorej zaujmalo ako idu tie o viac ako polovicu lacnejsie TWINMOS 512 MB, PC2700 333 MHz, DDR DIMM 184 pin CL2 ...za cenu 3828,-Sk s DPH
...planujem ich kupit a osadit do dosky s cipsetom SiS745 alebo 746 (len este nevim aku dosku... :? ) 8-)
Zatiala ich mam na 166 5 2 2 2 :) Chcem ist vyssie potom budem vediet. Ale mam ich na nForce2 :wink:
Tiez ma zaujimaju tieto pamate (TwinMos PC 2700 CL2).Chcem 512 MB. Co je lepsie, jeden modul 512 MB, alebo 2x256 MB?
Ja som kupil 2x256MB kvoli dualu. Nevim pokial nejde o dual tak sa mi zda ze 1x512Mb bude lepsie.
Pokiaľ nemáš dosku s nForce2, tak 2x256 je horších ako 512... Nedostaneš z toho taký OC - aspoň ešte nedávno to tak bývalo...Citace:
Původně odeslal mmdsgn
A aj cena asi bude vyššia...
A z hľadiska next upgradu je lepšie jeden kus RAM...
A týmto všetkých OC vyzívam na bojkot nákupu týchto ramiek v LIBRE(ak by sa taký vôbec našiel), až pokým nebudú aspoň o liter lacnejšie! :mweheh: :mweheh: >:E
No aj by som mal tiez zaujem o tie 512 len neviem ci 512 333 CL2.5 alebo 256 400 CD asi tam je 2,5.
Jednu 256 mam takze co myslite postaci mi 512 alebo radsej 768 ????
Je to na figu ked mam k disp len 3 litre.
Vyuzijem 768MB v hrach bude to citit, a co sa tzka programov ako ACAD corel apod. ako to je tam.
Inac mam paralel scanner tak tam to pomoze fest skoro ako USB lebo mi to strasne spomaluje system.
V ageme maju Mercury 256 MB DDR 450 Mhz CL3 :? za 2290...
To je znacka pexesa tusim a nie pameti :wink: ;DCitace:
Původně odeslal T@poX
No možno tie 450 naozaj aj pôjdu na450 pri cl3 ale s akou voltážou?
Vídaval som motorové člny s motormi MERCURY. Tie boli dobré, ale tie pamäte.....? :mweheh: :mweheh: :mweheh:
A pri CL3...........no grc!
hmm ..k tym mercury. No, neviete ci su zle :) ...asi budu ale kym ich niekto nekupi a neoskusa ...tak neviem. Ale ta cena..ak by isli na cl 2 pri best timmingu na 200mhz tak je to jasna volba.
Najprv treba skusit potom byt mudry :!: lol
K tym MERCURY len http://sweb.cz/Michal.Goceliak/grc.gif
A k tomu TwinMOS - 8000Sk s DPH ?!?! a recenzia na 8RDA bez VDD modu na 241FSB a este k tomu na pretaktovanie.cz ...k tomu len ;D ;D ;D
Nehovoriac o tom za tu cenu mozem mat 2*256 Corsair TwinX
Jednoduché riešenie: kúp si ich, a keď ti pôjdu na 400 CL2 a best timing :mweheh: :mweheh: :mweheh: tak ti kúpim druhú do páru. ;DCitace:
Původně odeslal cernobil
ja som ich kupil uz asi mesiac dozadu v UK za kus £47 PC3700 256 MB a kupil som si 2 kusky. Nebodaj na SK vas zase chcu osmeknut???
Ále skúšajú to na nás. Sak už idú pomaly s cenou dole. ;D
Kolko stoja tie twinmosy na SK?? ja som ich kupil za 48 libier za jednu 256MB teraz ju maju na www.komlet.co.uk za asi 52 libier + 7 libier za delivery. Na buduci piatok idem na SK a pojdem cez BA, chces nieco doniest?
s pozdravom R
Čo tak neaký vapochill ;D ;D