Blíže viz: http://www.pctuning.cz/Default.aspx?...=2&ArtID=17190
Printable View
O EPOXe ani slovo. Asi to zvláda. Viď popis dole. >:} >:} :smoke:
:evil: Bídácííííí :evil: :evil: i když mne to na 200Mhz FSB běží i bez úprav ???
Mě to běží na 200 Mhz fsb taky bez úprav. Bez zvyšování napětí na XP1700+ naprosto stabilně na 1600 Mhz (8*200), po zvýšení napětí samozřejmě šplhá ještě víc. ;D
Me to bezi VPOHODE!
jedinou upravu bych videl v lepsim chladici na nb ;D
Kdyz bude 200FSB standard,tak se clovek muze dostat na vetsi FSB,treba 250 a vejs. :wink: Treba se dockame novych rekordu 300FSB ;D
300FSB :-) jááá to chcííííííí :-)
nevim jak vy, ale ja jsem hrozne dlouho nemoh moji desku rozjet na vic jak 166fsb. pritom pameti (kingston 333) byly v pohode (u kamose jely i na 210). uz jsem byl smirenej s tim, ze holt sem vyfasoval blbej kus, ale pak jsem jednou zkusil SNIZIT napeti na pametech a ejhle! jedu taky na 200 fsb uplne v pohode. kdo by to byl rek tohleto? :eek:
s pozdravem
mysa
Súhlasím. Aspon u epoxu bude kompatibilita FSB200 vyzerať asi takto: lepší+aktívny chladič NB a pasív na SB. Možno kvalitnejšie (menej hrejúce) MOSFETy a zvýšenie vdd. Toť vsjo. ;D :mweheh: :mweheh:Citace:
Původně odeslal BRUCEF
No ma cenu davat chlazeni i na SB ? Me to pri tech 200fsb moc nehreje tak nevim NB je bez diskuse ale SB no nevim...
Tak ta moje deska si v pohodě vystačí s pasivem NB,který má originál,ještě jsem nezažil,že by teplota přelezla přes 33*C ;D ;D a SB žádný chladič nepotřebuje,kdyby ano,dostal by ho z výroby a když do něj výrobce ani nedává teplotní čidlo,myslím,že problém s teplotou opravdu nemá.Citace:
Původně odeslal dmx1
Áno? No a prečo na 8RGA+ už srazu chladič SB narástol?: :arrow: http://www.madshrimps.be/?action=get...132&articID=56
i u 8RDA+ hřeje SB jak to prase, takže to chce určitě chladit. Nejlepší volbou je asi použít zbytečný chladič z NB.Citace:
Původně odeslal bananalama
Samozrejme, tie diery tam niesu pre mravce. :!: O tom nevyvedenom konektore medzi SB a firewire radšej pomlčím.
pozri dole. 200FSB v pohode synchro single ddr. max 242Mhz FSB (484Mhz) asynchro single ddr. dual ddr 200 FSb synchro v pohodicke.
No u mna iba 217 synchro
Zase 'SPICKOVY" clanok na PCTuningu
Ja sa cudujem vsetkym ze tie ich dristy vobec citate :-(
pct je o.k.
Mozno pre ludi co neviedia poriadne po anglickyCitace:
Původně odeslal Jaro
S tim s tebou souhlasim. Tvrdit, ze kdyz to nejde me, tak to nejde nikomu je trochu "dioptricke".Citace:
Původně odeslal Deviant
Co Ti robia pamate pri GoldMemory teste na 484 MHz ??? Resp. kolko chybovych hlaseni vyhadzuje? Ak ziadne tak ma asi klepne a asi zacnem zavidiet. :-)Citace:
Původně odeslal aquadust47