Dobry den, jsem tu novy. mam palomino XP1900+ vcore 1.7 , chtel bych se zeptat kolik je maximalni frekvence na kterou bych mohl tento procesor, v pripade OC, dostat ?????? dekuji za info.
Printable View
Dobry den, jsem tu novy. mam palomino XP1900+ vcore 1.7 , chtel bych se zeptat kolik je maximalni frekvence na kterou bych mohl tento procesor, v pripade OC, dostat ?????? dekuji za info.
co to vyzkouset.... :wink:
2100-2200+ by jsi mel dostat
Bacha na teplotu, dobře to při taktování chlaď, aby pak proc nemusel do koše ;D
Proste diru do sveta s tim Palominem neudelas!!
Ja som sa dostal s mojou starou 1900+ AGOGOU na 1764MHz stabilne ale s 2,0V :wink:
to jsem si myslel , pretaktit to (i kdyby to slo jak po masle) jen na XP2200+ coz je 1800 mhz. kdyz ted to ma 1600 mhz, to je skoro zbytecny, ale diky za coment.
zas tak zbytecny to neni..je otazka jestli to potrebujes. na word ti staci tech 1,6GHz
nedostanes to na vic nez 1800... Moje pal 2000+ bylo nestabilni uz na 1850... I pri zvyseni vcore na 1.85 to bylo nestabilni a topilo to jako prase .. :-(
palomino ma proste svoji hranici nekde mezi 1,8GHz, lisi se to kousek od kousku, ale kdyz to pozenes nahoru pres voltaz, budes mit primotop a ne procesor...
No keby si ho odomkol pomocou vodivého laku, tak by si mohol poposúvať FSB a znížiť násobič...
Inak z neho dostaneš cca niečo cez 2000+, s maximálnyn štastím 2400+... :idea:
Tych 2400+ s Palominom bez dusiku...alebo ineho extremu nevidim. :wink: