-
Kdo má přístup k 24" LCD, prosím napište...
Hledám 24" wide LCDčko (1920x1200), které zvládne bez rozmazání zobrazovat obraz v rozlišení 1920x1080 (s černými proužky nahoře a/nebo dole).
Prosím pište jen prakticky ověřené - zda umí či neumí, model monitoru a typ grafiky, na které bylo zkoušeno.
DÍKY!
-
Re: Kdo má přístup k 24" LCD, prosím napište...
BenQ FP24W, obraz naprosto bez problemu, prouzky jsou samozrejme jak nahore, tak dole (1:1 Aspect Ratio).
Zkousel jsem to na ATi X1900XT a GeForce 8800GTX...
-
EIZO FlexScan S2411W (a všecky další) umí :-)
-
Mozna jsem po celem dnu v praci unaveny, ale nechapu Tvuj dotaz. Ptas se na hry, prohlizeni obrazku nebo praci ve woknech?
-
Citace:
Původně odeslal
Dolbac
Mozna jsem po celem dnu v praci unaveny, ale nechapu Tvuj dotaz. Ptas se na hry, prohlizeni obrazku nebo praci ve woknech?
Jsi unaveny, na tohle rozliseni se lidi v 99% pripadu ptaji kvuli HD videu nebo pripojeni herni konzole... ;-)
-
LP2465 ma v menu priamo aspect resize, resize a 1:1 :) tj. ano dokaze
-
Citace:
Původně odeslal
Zilla
Jsi unaveny, na tohle rozliseni se lidi v 99% pripadu ptaji kvuli HD videu nebo pripojeni herni konzole... ;-)
Ja si rikal, ze hodnota 1080 mi je povedoma :p Nuze MadCap uz me predbehl, na HP LP2465 to jde ;)
-
Jde mi o to, že na GK bude pověšená FullHD TV a na druhý výstup bude LCD monitor. Na obém musí být ten samý obraz (a samo nechci, aby na LCDčku byl deformovaný).
Zajímají mě pouze prakticky odzkoušené, teorie a manuály výrobců je jedna věc, ale praktická zkouška je věc druhá.
Za příspěvky děkuji (a jsou také ohodnoceny ;)) a pokud má někdo další praktické zkušenosti, tak sem s nimi.
-
Dolbac, MadCap> Vyzkoušeli jste to OPRAVDU? Já koukal do manuálu k tomuto monitoru a 1920x1080 není mezi podporovanými rozlišeními!
• 1920 x 1200: 60Hz
• 1600 x 1200: 60 Hz, 75 Hz
• 1280 x 1024: 60, 75 Hz
• 1280 x 960: 60 Hz
• 1152 x 900: 66 Hz
• 1024 x 768: 60 Hz, 75 Hz, 85
• 800 x 600: 60 Hz, 75Hz
• 640 x 480: 60 Hz, 75 Hz
-
Specialne som to teda opat vyskusal a funguje to normalne :)
U nVidie co mam teraz som vo "video and television" nahodil v change the signal or HD format ze mam signal format 1080p HDTV a mam to tam ... 1:1
;)
P.S.> never vsetkemu co v manualoch pisu
-
Super, a monitor má proužek nahoře i dole nebo jen nahoře/dole, či je roztažený?
-
ehm, vsak to uz pisal :roll: dostupne rezimi su 1:1, aspect resize a resize ... vyznam snad chapes ;) tj. pri 1:1 1080p vstup je to s pruhom hore aj dole (vzdy sa centruje, snad na kazdom lcd) a ked sa da resize tak sa to krute roztiahne a aspect resize pri 1080p nerobi nic, kedze to ma 1920 sirku
-
Citace:
Původně odeslal
MadCap
ehm, vsak to uz pisal :roll: dostupne rezimi su 1:1, aspect resize a resize ... vyznam snad chapes ;) tj. pri 1:1 1080p vstup je to s pruhom hore aj dole (vzdy sa centruje, snad na kazdom lcd) a ked sa da resize tak sa to krute roztiahne a aspect resize pri 1080p nerobi nic, kedze to ma 1920 sirku
jj vyznamy chapu, ale kdyz napises: "U nVidie co mam teraz som vo "video and television" nahodil v change the signal or HD format ze mam signal format 1080p HDTV a mam to tam ... 1:1" tak z toho sem to z toho fakt nepochopil, jestli 1:1 obraz nebo na obou monitorech to same...
DIKY!
-
1:1 v zmysle pixel to pixel, tj. centrovany obraz na LCD bez akehokolvek zasahu :P druhy monitor (ci TV alebo co si tam nacpes) s tym nema nic spolocne
-
Citace:
Původně odeslal
Paolo
Hledám 24" wide LCDčko (1920x1200), které zvládne bez rozmazání zobrazovat obraz v rozlišení 1920x1080 (s černými proužky nahoře a/nebo dole).
Prosím pište jen prakticky ověřené - zda umí či neumí, model monitoru a typ grafiky, na které bylo zkoušeno.
DÍKY!
Dell 2407 WFP, umi (1:1), prave otestovano
-
HP w2408 umí taky 1920*1280 při zachování 1:1..
-
Citace:
Původně odeslal
lullu
HP w2408 umí taky 1920*1280 při zachování 1:1..
Ty mas hp w2408? Mohol by si mi napisat svoje dojmy o tom monitore? Naozaj su pozorovacie uhly take strasne? Je rychly - vhodny na hranie?
-
..jj, mam, akorat, priznam se, jsem ho nestihnul jeste poradne otestovat, pac nemam ted nako na cem :)
Kazdopadne, monitor byl perfektne zabalenej, design taky paradni, zadny vadny pixely, pivot funguje suprove, co se tyce interpolace, podporuje fill to screen, fill to aspect ratio a one to one. Mam pocit, ze s rychlosti mit problem nebude, nicmene jak vis, je to TNko a pozorovaci uhly me opravdu celkem prekvapily, bohuzel ale k horsimu, je to opravdu slabsi stranka tohohle kousku hw, staci koukat trosku bokem a uz se barvy chovaj jak chameleon :) nicmene nechci zase moc mystifikovat, vecer k tomu sednu a poradne pokoukam a jeste pisnu update :)
-
..tak jsem na to jeste jednou mrknul a opravdu uhly nic moc, nicmene asi ne nejak vyrazne horsi nez ostatni TN panely.. rek bych, ze tady se na tom hodne podepisuje velka uhlopricka.. Kazdopadne pripadni zajemci, niceho se nelekejte, ten monitor je furt absolutne skvelej a jeste jsem ani minutu nelitoval, ze ho mam :) A na zaver jeste, monitor jsem testoval na ati x1600xt a v soucasny dobe uz funguju jen na PS, takze neco jako GF 7800 :)
lullu