Radeon HD2900Pro a zubate VIVO
Sehnal jsem konecne tuto kartu. Vykon a hluk ponechme stranou. Stve me totiz, ze kdyz pustim do VIVA video signal, je to hrozne zubaty, proste bez vyhlazeni. Na me predchozi X1800 to bylo krasny oproti tomuhle. Zkousel jsem ovladace z cd i z netu a zadna zmena. V CCC se nic smysluplnyho nastavit nedalo. Jako divat se na to da, ale treba kdyz v tv hodej nejakej titulek, skoro se neda precist. Diky vsem za radu.
Re: Radeon HD2900Pro a zubate VIVO
Můžeš udělat screenshot? Nedokážu si dobře představit ten zubatý videosignál...
Citace:
Původně odeslal
no-X
Můžeš udělat screenshot? Nedokážu si dobře představit ten zubatý videosignál...
No vypada to jako stary dosovsky hry. Blbe jsem to popsal, obraz je ctvereckovanej.
http://80.79.25.2:1080/files/vivo.jpg
Když ho pouštíš v původním rozlišení, nebo ve fullscreenu?
Citace:
Původně odeslal
no-X
Když ho pouštíš v původním rozlišení, nebo ve fullscreenu?
No samozrejme ve fulscreenu. Je mi jasny, ze puvodni rozliseni je mensi, takze to musi prepocitat a fyzicky by to melo bejt ctvereckovany, ale X1800vka mi to pekne vyhladila, takze to bylo trochu rozmazly, ale daleko citelnejsi.
Odinstaloval jsi komplet původní drivery? Máš aktuální verzi DX9 (pokud používáš XP)? Jaký soft používáš pro video in?
Vypadá to na špatnou komunikaci mezi tím softem a driverem. Tedy pokud se ti to neděje i při přehrávání běžného videa. To ale může být způsobeno stovkou věcí. Ověřil bych, že ten soft podporuje i HD2900 a pak bych zkusil kompletní reinstal DX, driverů a softu.
Citace:
Původně odeslal
no-X
Odinstaloval jsi komplet původní drivery? Máš aktuální verzi DX9 (pokud používáš XP)? Jaký soft používáš pro video in?
Vypadá to na špatnou komunikaci mezi tím softem a driverem. Tedy pokud se ti to neděje i při přehrávání běžného videa. To ale může být způsobeno stovkou věcí. Ověřil bych, že ten soft podporuje i HD2900 a pak bych zkusil kompletní reinstal DX, driverů a softu.
Pouzivam iuVCR, DX mam 9.0c (4.09.0000.0904), s driveram jsem psal, ze uz jsem si hral - odinstalace, instalace 7.9, potom odinstalace, instalace z CD, pak upgrade na 7.9 z netu - takhle nejak to probihalo.
Aha, tak to bude problém iuVCR... nepoužívám ho už tak 6 let, takže si nepamatuju možnosti nastavení, ani nevím, do jaké míry se změnily ale je možné někde v nastavení pro zobrazení vybrat "overlay mixer"?
Citace:
Původně odeslal
no-X
Aha, tak to bude problém iuVCR... nepoužívám ho už tak 6 let, takže si nepamatuju možnosti nastavení, ani nevím, do jaké míry se změnily ale je možné někde v nastavení pro zobrazení vybrat "overlay mixer"?
Obavam se, ze jsem to nenasel. Zkusil jsem jakoby nahravat pomoci Pinnacle Studio a tam je to v poradku, takze je opravdu problem v iuVCR.