delock USB 2.0 na SATA / IDE
ahoj, koupil jsem dnes tuhle redukci sata-->>usb, problem je v tom ze nefunguje :-) disk to vidi, ale nevidi zadny oddil ani nic dalsiho a dohrabat se k tomu nikde nejde, pise ze zarizeni funguje spravne...ma to nekdo komu to funguje?
disk seagate 7200.10, ntb HP 6510b, winXP pro sp2+
Re: delock USB 2.0 na SATA / IDE
obecně, když vidím disk jako připojenej a nemám oddíl, tak mi pomůže konzola compmgmt.msc , položka Správce disků. tam by ho mělo zobrazit, dáš přiřadit písmeno disku a je to
jak moc to je (ne)bezpecne, mam tam HODNE dulezite data o ktere kdyz bych prisel tak bych to nerozchodil tak lehce....
jenom to ve Windows přiřadí písmenko k disku, nic nebezpečnýho to není (aspoň mě se nikdy nic takovýho nestalo)
Přidáním písmenka se na disku nic nezapisuje, změna se děje jen v XP.
Citace:
Původně odeslal
JejKey
obecně, když vidím disk jako připojenej a nemám oddíl, tak mi pomůže konzola compmgmt.msc , položka Správce disků. tam by ho mělo zobrazit, dáš přiřadit písmeno disku a je to
aha, myslel ze jsem ze jeto nejaky spesl prikaz...ve sprave disku neni, jen ve spravci zarizeni
tak se to nejak zahadne rozjelo :-) ale dik za napadu a rady
Vetsinou staci zaktualizovat seznam disku a diskovych oddilu v jiz zminenem dialogu.
tim to nebylo, refresh nepomahal. jen jsem to zapojil cele znovu a jelo to...mozna ze to ted je v jinem usb