-
Blbne zvukovka?
Mam v PC vstavanu zvukovku ASUS. Mam problem a neviem ci ho robi prave ona. Ked mam zapnute Ventrilo aj CS a vratim sa na plochu tak mi zacne sustat mikrak na VT. Musim rr VT. A pocul som, ze vstavane zvukovky su vadsinou spatne.
v evereste som nasiel:
Audio Adapter - SoundMAX HD Audio (to je ta zvukovka ze :D )
poradte plz ci si mam kupit niejaku zvukovku a ak ano, tak aj jaku. Nieco nie moc drahe, nie som zatazeny na zvuk.
-
Re: Blbne zvukovka?
Zkus nejnovější ovladače pro svůj integrovaný kodek. Pokud chceš do PCI, tak mohu doporučit čip X-Fi. Nevím co znamená " ne moc drahé " ?? Napiš cifru. ;)
-
-
Pokud nechces moc investovat a nejsi nejak narocny tak ti postaci v klidu toto http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=34569
Jinak do limitu 1500,- se ti vejde i http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=44293
-
Počkej prosím měsíc a přidej 500Kč a vem minimálně toto - Creative Sound Blaster X-Fi Xtreme Gamer.
Tyto zvukovky bych nekupoval -
Creative Sound Blaster Audigy
Creative Sound Blaster X-Fi mX Xtreme Audio
jejich kvalita se rovná kvalitě dobrých integrovaných kodeků a jsou dost okleštěné. :-)
-
mozem potvrdit ze s Creative X-fi Xtreme Audio su trosku problemy, a je to dost osekana verzia z X-fi, minimalne ten gamer sa oplati kupit!
-
Imho XFI Xtreme Audio ma se skutecnou Xfi spolecny akorat nazev..cip je imho uplne jiny a vsechny funkce jsou reseny softwarove v ovladacich.
mx Xtreme Gamer uz je aspon trosku lepsi.
-
Zalezi prave na tom kolik do toho chce vrazit. Pokud chce do 1500,- moc na vyber tam nema. Pro nekoho zvukovka za 2k a vys uz muze byt docela moc velka investice zvlaste pokud neni narocny a nevyuzije vetsinu funkci. Sam rika ze to nema byt drahe a narocny neni. At nejdrive zkusi update driveru a pokud nepomuze muze zkusit v bazaru sehnat lepsi zvukarnu levneji. Na jeho problem s Ventrilem mu teoreticky staci i stary SB Live. Proc by tedy mel vyhazovat zbytecne penize za nadupanou kartu .
BTW: Jeste si prekontroluj nastaveni Ventrila. To susteni muze zpusobovat chybna konfigurace.