-
Sprava uzivatelu
Je tu nekdo , kdo vtom umi dobre delat? Potreboval bych zakazat na jeden ucet CD-ROMy a aby nemohl prolizat HDD...ale chtel bych aby se mu tam vubec neukazal a ne aby to napsalo "pristup odepren" jeste jestli de nastavit nejak profil uzivatelu pouze na jeden...jedna se mi o velikost profilu...kdyz nastawim 30MB tak to udela i do mojeho profilu...a to nexu
PLZZZ HLP ME!
-
Zkus poledit, nebo Acces manager
-
-
co mam udelat kdyz mi to pise pri nastaveni sdileni disku "je sdileno z duvodu spravy systemu. Opravneni nelze nastavit" mam disk rozdelenej na 4
-
uff to uz jsem vyresil :) byla to banalita...ale jeste jednu vec potrebuju....kdyz zakazdu pristup na par disku , de nejak nastavit at se tam vubec nezobrazuji? sere me kdyz na ne kliknu a ono to hodi hlasku ze nemam pristup ..plz help me :)
-
Este raz:
Pouzi POLEDIT a tam sa v restrictions da nastavit HIDE DRIVERS, takze ich ani nie je vidiet
-
hmm a neni nahodou podobnej priznak nastavenej u systemovejch sdileni ? Takovy to C$, D$ ... ? Paac "normalne" v treba exploreru videt nejsou, ale treba wincmd je ukazat umi.
Nikdy jsem to neresil, tak nevim. Nejlepsi je podle me stejne sdileni zakazad uplne a nahodit FTP.
-
nedelam zadny server...ale ja a muj spolubydla...nexu aby se mi rypal v mojich vecech..a je mi to zas blby mu to takhle zakazovat aby to videt
-
Na install CD Win98 je v adresari CDROM:\tools\reskit\powertoy utilita s nazvom TweakUI (od microsoftu). Po jej nainstalovani sa ti umiestni ikona v control paneli a tam je moznost Hide drivers (skryvat mozes lubovolne disky a nie len vsetky naraz). Problem je len v tom, ze vo windows commanderi su normalne vidiet (neviem ako v inych filemanageroch). Samozrejme ich nie je vidiet cez MyComputer.
(pozn: V horeuvedenom adresari by si *.exe subor hladal darmo. Totiz ta utilita sa instaluje jez inf subor a to dvoma spuosobmi:
- kliknes na *.inf subor pravim tlacitkom a vyberes moznost "install", alebo
- ControlPanel->Add/Rem->WindowsSetup-->Have Disk-->horeuvedeny adresar-->a vybrat uz spominany subor *.inf)