keyboard on screen - start up
mam takovej sranda problem, mozna je to bug ve viste.(zkuste to)
jen tak jsem si v LOGON obr. zapnul klavesnici na obrazovce neco napsal a vypnul. prihlasil do win.
ted kdyz zapnu system tak se mi autom. spousti. je to blbost ale stve me to pac nevim jak to vypnout.
co jsem zkousel.
msconfig - startup - tam nic neni.
pridat ji/odebrat ji v programy - po spusteni
ovladaci panely - access ... - prosel jsem ruzna nastaveni aĺe nic jsem nenasel.
puvodne jsem nechtel takovou blbost ani psat ale uz je to 14dni a rozciluje me to , snad chapte ;-)
Re: keyboard on screen - start up
Zkus udelat stejny postup, tzn zapnes klavesnici a PC restatujes. Neco podobneho se dela u Nulm locku.
Citace:
Původně odeslal
Geeker
Zkus udelat stejny postup, tzn zapnes klavesnici a PC restatujes. Neco podobneho se dela u Nulm locku.
Krapet odbočím, ale zaujalo mě to s tím NumLockem...
Po reinstalaci compu mi numlock prostě ne a ne svítit (není zapnut). A jelikož mám číselné heslo, tak samolitr zapomínám numlock zmáčknout a píšu a píšu a ono nic a nic.
Můžete prosím poradit jak s tím numlockem, aby byl při najetí woken aktivní ?
(jinak v biosu to zapnuto mám)
Citace:
Původně odeslal
Atreides
Krapet odbočím, ale zaujalo mě to s tím NumLockem...
Po reinstalaci compu mi numlock prostě ne a ne svítit (není zapnut). A jelikož mám číselné heslo, tak samolitr zapomínám numlock zmáčknout a píšu a píšu a ono nic a nic.
Můžete prosím poradit jak s tím numlockem, aby byl při najetí woken aktivní ?
(jinak v biosu to zapnuto mám)
Jak jsem napsal Na uvodni obrazovce. ho zapnes a restartujes PC (!! neprihlasuj se!!).
Citace:
Původně odeslal
Geeker
Jak jsem napsal Na uvodni obrazovce. ho zapnes a restartujes PC (!! neprihlasuj se!!).
Díky moc vyzkousim - a sry že jsem to psal do krapet jiného tématu...
tak jsem to zkousel ruzne a porad nic
napisu podstup kdyztak me oprav jestli to delam spatne.
- najedou win
- dam log off
- zapnu klavesnici
- restartuju
nebo jsem to mel udelat tak ze nemam najizdet do win ale do log on obrazovky?
Citace:
Původně odeslal
Moralles
tak jsem to zkousel ruzne a porad nic
napisu podstup kdyztak me oprav jestli to delam spatne.
- najedou win
- dam log off
- zapnu klavesnici
- restartuju
nebo jsem to mel udelat tak ze nemam najizdet do win ale do log on obrazovky?
Takze napoveda
Citace:
- Správce nástrojů umožňuje uživatelům zkontrolovat stav programů pro usnadnění a spustit nebo ukončit program pro usnadnění. Uživatelé s přístupovými právy na úrovni správce mohou nastavit spuštění programu při spuštění Správce nástrojů. Uživatelé mohou také spustit programy pro usnadnění ještě před přihlášení k počítači, a to tak, že v dialogovém okně Vítá vás systém Windows, které se objeví při spuštění systému Windows, stisknou kombinaci klávesy s logem Windows (http://4um.overclocking.cz/ms-its:NT...m::/winkey.gif) a klávesy U.
Pripadne v CP/moznosti usnadneni/nemas zapnuto pouzit nastaveni pri prihlasovani.