Re: case - cena nerozhoduje
uz jsem ti to hodil vedle ;)
Citace:
Původně odeslal
MaWa
uz jsem ti to hodil vedle ;)
jj, vim, dik:)
k tomu cosmos - vypada hodne good, libi se mi, jenom ma docela malo 5.25 pozic... a dat disky do tech 3.5 nevim -> co jsem koukal, tak ani nejak silent penu kolem toho moc nedam a ticho mam rad:(
stacker 832 se mi docela taky pozdaval (reseni) design se mi az tak moc nelibil...
stacker 810 je nejbliz ke vsem pozadavkum, resp vse splna... jenom ten vzhled:( dalsi vec co se mi moc nelibi je vlevo ten vyrez na vzduch... cez to pude docela hluku
jsem i premyslel, ze si necham udelat case na zakazku - co jsem resil pripadnu obj, tak cena vychazi cca 4-10k (dle zlozitosti, matros ten naj:)
Citace:
Původně odeslal
macher
stacker 810 je nejbliz ke vsem pozadavkum, resp vse splna... jenom ten vzhled:( dalsi vec co se mi moc nelibi je vlevo ten vyrez na vzduch... cez to pude docela hluku
a co stacker puvodni, tzn STC-T01 ? ten tu diru v bocnici myslim nema, alespon driv ji nemel :idea:
lian li je dobra volba...
Citace:
Původně odeslal
MaWa
a co stacker puvodni, tzn STC-T01 ? ten tu diru v bocnici myslim nema, alespon driv ji nemel :idea:
lian li je dobra volba...
ten to ma taky... :(
kdyz tak premyslim, jedina volba co ma pro me zmysel, je asi lianli... jenom tusim madcap furt rika, ze lianli je za tu cenu predrazene (na to co ponuka), tak spis jestli nekde nevi o necem "lepsim" za min penez?
Citace:
Původně odeslal
macher
kdyz tak premyslim, jedina volba co ma pro me zmysel, je asi lianli... jenom tusim madcap furt rika, ze lianli je za tu cenu predrazene (na to co ponuka), tak spis jestli nekde nevi o necem "lepsim" za min penez?
to je bohuzel normalni zakon trhu....dokud nebudou mit lian li case konkurenci, budou drahy...ale je fakt, ze za posledni rok zlevnila vetsina jejich modelu tak o 30%...takze driv to bylo i horsi :)