Noctua NH-U12F tam ho nedáte :(
Hezký den dámy a pánové,
chladič Noctua NH-U12F se nedá dát na základní desku MSI P35 Neo2-FIR protože ventilátor na chladiči koliduje s dodatečným napájením pro procesor
( bylo by sice možné ho dát na druhou stranu, ale to je prasárna ) no a ještě
se nevejde do case Aplus Case Da Capo con LCD, tam zase koliduje s již výrobcem instalovaným panelem ventilátorů. Tak doufám, že to pomůže ušetřit
někomu pár neslušných hlášek a času :)
Re: Noctua NH-U12F tam ho nedáte :(
Ciste technicka - podle obrazku by mel jit dat ventilator na chladici na stranu blizsi k RAM slotum. Toto reseni jsi myslel jako prasacke ? Mam to tak na desce taky (jinak to dat nejde) a z bedny taha vzduch 12cm ve zdroji a 12cm nad IO porty.
nu jen jde o to, že ten vzduch to má honit ze spodu nahoru ke zdroji a potom ven :) Tva verze je fajn a funguje ale mě se nelíbí a proto to označení v předchozím příspěvku "prasácké" uvažoval jsem i o tomto řešení, ale jak jsem napsal tak v tom bigtoweru co mám prostě ne a není místo :( kdyby .... to byla ta menší verze "9" tak to asi není problém
taky to nejak moc dobre nechapu proc by to melo bejt naopak nez je prirozene proudeni vzduchu.. souhlas s PetrT ;)
EDIT: lepsi proudeni vzduchu je do zadni casti casu ikdyz tam treba nemas vetrak nez ke zdroji.. vyzkouseno pred lety na nejakym Arcticu
Do bigtoweru bych o instalaci chladice horizontalne ani neuvazoval...rek bych ze je lepsi teply vzduch z cpu vyhodit ven nez ho zbytecne nahanet do zdroje...
Idealne je to tahat cez chladic na zadnu stranu Case a potom von cez odtahovaci fan na zadnej strane Case. Je to lepsie ako to prehanat smerom do zdroja a nahriat zbytocne zdroj. Nie nadarmo su uz modernejsie HTPC skrinky robene tak ze zdroj vobec neodtahuje teply vzduch z Case ale odtahuje ho z vonku a vyhana tiez vonku...vsetci vieme aky to ma vysledok ;).
Cize celkovo o akejsi ne-kompatibilite by som pochyboval..