Re: nVidia ForceWare 163.71
Ja to kaslem, je tu nieketo tak uxylny ze si dava VZDY nove bety ked vyjdu, sak ...69 vysli pred tyzdnom a uz su tu +2 :)
Citace:
Původně odeslal
ricixxx
Ja to kaslem, je tu nieketo tak uxylny ze si dava VZDY nove bety ked vyjdu, sak ...69 vysli pred tyzdnom a uz su tu +2 :)
To vis ze ne, samozrejme pokud tam neni nejaky opravdu velky a dulezity fix. Jinak se to ani nevyplati, vetsina normalnich lidi si proste pocka na finalni verzi... ;-)
ALE finalni verze byva u nVidie otazkou nekolika mesicu :(
Citace:
Původně odeslal
homberg
ALE finalni verze byva u nVidie otazkou nekolika mesicu :(
To je sice smutnou pravdou, na druhou stranu jsou pro vetsinu lidi drivery, ve kterych byla zlepsena kompatibilita pro jednu hru, uplne zbytecne, takze neni potreba upgradovat na vsechny verze, jez nVidia vypusti... ;-)
Citace:
Původně odeslal
Zilla
To je sice smutnou pravdou, na druhou stranu jsou pro vetsinu lidi drivery, ve kterych byla zlepsena kompatibilita pro jednu hru, uplne zbytecne, takze neni potreba upgradovat na vsechny verze, jez nVidia vypusti... ;-)
No tak nejako to vidim aj ja, dal som si 163,69 kvoli MOH a BIOSHOCK ale tie zlepsenia sa tykaju hlavne DX10 a 8800... cize pre mna to az taky vyznam nema
Už jsem nainstalovat 163.71 a zkusil 3DMarky a nárust výkonu je zanedbatelný, ale popdory pro hry co jsou psané, je velké plus. ;)
Chtěl bych jen upozornit, že s těmito ovladači nefunguje korektně nHancer, pokud ho používáte (brzy by měla vyjít nová verze nH.)
EDIT..už vyšel nHancer 2.3.1 se kterým šlape vše OK