Re: pc zostava(filmy,inet)
No nevim ale za tyhle penize jde sestavit i neco lepsiho a docela o dost.Koukni se na pctuning forum tam maji konfigurace do 12000KC a uvidis.
no to urcite ale kamarat chcel z obchodu pc. a taktiez si treba uvedomit ze samotna zostava stoji okolo 7k a 8k stoji samotny monitor
Tak at koupi monitor v bazaru jestli muze,bude ho mit za lepsi love a muze si zlepist kompa,jinak do 7litru jen za kompa je to hodne slusny.
fuha tak to asi nie ja osobne by som tiez radsej kupoval lcd z obchodu so solidnou zarukou ako z bazaru. cenovo by na tom pc nemalo byt nic zle. ten monitor viem sice ze neni zrovna extra (ma tn displej) tak ale co som ho videl v akcii je super. pc som poskladal tak ze keby cel lepsiu grafiku procesor abo ram tak aby sa dalo lahko dokupit. jedine neviem co si mozem myslet o tom amd cipsete na doske :-/ zatial som stym skusenosti nemal ani so ziadnym amd cipsetom. ale kamarat to chcel rychlo takze som to uz musel objednat tak dufam ze to nevybuchne ked to poskladam :)
Jaké používá připojení k internetu, že je vázán na použití PCMCIA karty?
nieco od orange :( predtym mal firemne pc a knemu citacku a neviem ci by sa dalo ist do orangeu ze to chcu vymenit za modem
Aha to bude nějaké 4G karta pro notebook. Tak na té PCMCIA redukci pro PCI asi neušetří :-)
Tohle by ti bouchnout nemnelo staci se podivat na svethardware a myslim ze budes v klidu.