Prosim o rychlu odpoved, mate niekto skusenost s tym ze ci redukcia z DVI na HDMI funguje len na karte ku ktorej bola dodana a ma HDMI podporu (ATI 2600XT) alebo ju mozem dat aj na hocijaku inu kartu (7900GTX) s DVI a bude mi fungovat vstup HDMI?
Printable View
Prosim o rychlu odpoved, mate niekto skusenost s tym ze ci redukcia z DVI na HDMI funguje len na karte ku ktorej bola dodana a ma HDMI podporu (ATI 2600XT) alebo ju mozem dat aj na hocijaku inu kartu (7900GTX) s DVI a bude mi fungovat vstup HDMI?
Nechápu přesně na co se ptáš, ale pokud máš redukci/kabel DVI na HDMI, tak výstup z PC, které má DVI lze pak zapojit do zařízení (televize, dvd rekordér, ...) které má vstup HDMI a bude to fungovat (pouze obraz, zvuk se musí přenášet jinak, protože DVI ho neobsahuje).
Ale jestli jsi chtěl do PC - DVI posílat signál z HDMI zařízení, tak to fungovat nebude.
Nie Z PC xcem dat cez dvi von do TV HDMI signal, cez tu redukciu. Zvuk nepojde to mi je jasne ide mi len o obraz z PC do TV. A to si aj skusal alebo to je len teoria? Lebo problem je v tom ze mam tu redukciu ale nemam HDMI kabel a kvoli vyskusaniu sa mi ho nexce kupovat...
tak se vykašli na redukci a kup rovnou kabel DVI <-> HDMI. S tím to vyzkoušené mám a funguje to.
No ano to je sice riesenie ale nexcem potom kupovat druhy kabel HDMI - HDMI ked kupim dvd rekorder, xcem mat jeden kabel, na divx co pustam z PC mi staci aj VGA - VGA co mam na TV. Preto sa pytam ci mi ta redukcia bude fungovat aj na mojej 7900GTX... lebo vyhodit 400sk za kabel sa mi zrovna nexce pretoze ked to nebude fungovat tak ten kabel v najblizsej dobe nevyuzijem...
Fungovat by měla na každé kartě s DVI, protože HDMI není nic jiného než DVI + SPDIF v malém konektoru. HDMI obsahuje stejné signály jaké jsou v DVI (samo plus navíc audio).
Dik xlopi za radu k+ ;)
To: macher - neries a uzivaj si zivot, je ovela viac blbosti co ti mozu pokazit den a nie moje xcem nexcem ;) piss :)