MSI DigiVox II A/D - roztapa sa obal ??
Pred dvomi tyzdnami som si kupil MSI DigiVox II A/D a pocas sledovania analog vysielania kablovky UPC som to neudrzal uz po pol hodine sledovania ani v ruke tak to bolo horuce strasne po dlhsej dobe sledovania mi obcas vypadol obraz no po dvochtyzdnoch som minuly stvrtok mal pustenu TV cca. 5-6 hodin v kuse , po nejakych 5 hodinach mi zacal vypadavat obraz t.j. tam kde predtym bola TV naskocila cierna obrazovka zo zrnenim a navyse mi to pekelne USB restartovalo PC este, tak som ju na treti pokus vytiahol zo zadneho portu pocitaca som to drzal v ruke obalenej trickom !!!! Obal ktory je z umelej hmoty hlavne na jednej strane toho tunera uz zmenil tvar a celkom to bolo citit !! Tak som to skusil pichnut do prednych USB preistotu a to hned po pripojeni resetlo PC zasa tak som to nechal 20 minut na stole vychladnut a znovu pripojil do zadneho USB lebo len tam to bolo nainstalovane a 20 minut som pozeral TV v pohode no ale uz zase to malo neskutocnu teplotu ..... tu na PCT vysla recenzia LifeView NOT TV a pisu ze dosahuje teploty 52 stupnov ,, no tak to MSI-cko ma rozhodne viacej pretoze to neudrzim v ruke tu si fotky z oboch stran je tam dost znadelne videt ze stou umelou hmotou nieje nieco v poriadku : http://www.ukazto.com/img_small/914476,P9130594.jpg
a hlavne teda na tejto strane s tym kodom je to videt uplne najviac , paradoxne na tejto strane sli okolo toho secky kable s PC ale tak nevim MSI nikde nenapisal ze to bude hriat vacej jak moj athlon 3500+
http://www.ukazto.com/img_small/914489,P9130595.jpg
Preistotu som to zaniesol predajcovi ale ten nevie co stym tak dnes to posiela do MSI a dojde to mozno este niekedy behom tohoto roka co som pochopil --- lol fakt nevedia
Pôvodne ako to vyzeralo som nasiel len prednu stranu ale tak aj tam je videt rozdiel : http://www.pcmegastore.nl/catalog/images/DigiVox.jpg
Re: MSI DigiVox II A/D - roztapa sa obal ??
V cem je problem?
Proste reklamuj, maximalni doba, do ktere ti to musi prodejce vratit opravene (ve stavu nove veci) pokud to kupujes jako koncak je 30 dnu (pokud to v SR mate stejne) a neni co resit.
Vyrobek je evidentne poskozeny, evidentne se hreje vic, nez by mel a to tak, ze poskodil svoje plastove pouzdro. Tezko te muze nekdo napdnout, ze jsi tuner griloval v troube nebo mikrovlnce.
Ze MSI Digivox tunery jsou obecne nic mnoho kavlitni, nic mnoho citlivy a vubec "uzitecny" je druhej fakt, nicmene fungovat jinak musi.
Priste to chce osvedceny treba Aver Hybrid do USB, s touhle kartou mam zkusenost a maximalni spokojenost. Hreje se rovnez (to proste diky rozmerum a konstrukci delaji vsechny DVB-T + analog tunery v provedeni USB "flashky") ale rozhodne se nesmazi tak, ze by se sam roztejkal :)
Nj. chcel som si kupit iny USB tuner ale zohnat AVER v BA nemali ani v jednom velkosklade kde chodim kupovat tento MSI mali jediny ... ako s obrazom som bol spokojny s citlivostou som problem nemal lebo to islo na kablovke kde je silny signal ale proste uz odzaciatku co som to kupil som to neudrzal po 20 minutach pozerania v ruke a navyse som to musel mat v zadnom USB kde sa to este viac prehrievalo kedze okolo toho boli kable a ani vzduch tam neprudil ale MSI nepise ze to musim chladit tak co som ja vedel co sa stane ?! ,, no proste ked som to zapojil do predneho USB alebo na kabel tak proste hocikedy uplne nahodne sa mi to odpojilo ten klasicky zvuk XP-cka ked odpojite zariadenie to spravilo a telka zamrzla ,v zadnom USB sa to neodpajalo -- cele je to ako vidim vysoko kvalitne
Citace:
Původně odeslal
MaTTo S
Nj. chcel som si kupit iny USB tuner ale zohnat AVER v BA nemali ani v jednom velkosklade kde chodim kupovat tento MSI mali jediny ... ako s obrazom som bol spokojny s citlivostou som problem nemal lebo to islo na kablovke kde je silny signal ale proste uz odzaciatku co som to kupil som to neudrzal po 20 minutach pozerania v ruke a navyse som to musel mat v zadnom USB kde sa to este viac prehrievalo kedze okolo toho boli kable a ani vzduch tam neprudil ale MSI nepise ze to musim chladit tak co som ja vedel co sa stane ?! ,, no proste ked som to zapojil do predneho USB alebo na kabel tak proste hocikedy uplne nahodne sa mi to odpojilo ten klasicky zvuk XP-cka ked odpojite zariadenie to spravilo a telka zamrzla ,v zadnom USB sa to neodpajalo -- cele je to ako vidim vysoko kvalitne
No prave ze MSI se se svymi tunery DVB-T moc nepredvedl, tak pokud by nahodou doslo na vraceni hotovosti, vis alespon co mas pak koupit.
Jinak samozrejme chovani toho tuneru v poradku neni a hned bych ho dal na reklamci s tim, ze takhle "opecenej" je sam od sebe a zes ho rozhodne negriloval v troube.
A kdyby byl problem pri reklamaci a jestli tak skutecne hreje, pak bych vzal s sebou na reklamaci notas a po par minutych chodu bych pozadal technika, aby ho minutu podrzel v ruce za chodu, ze kdyz to vydrzi, tak nic reklamovat nebudes :) :)
Avery sa daju zohnat v SOFOSe vid http://www.sofos.sk/default.aspx?con...ams=typ_t;0032
Tusim sa da nakupit aj na koncaka, predpokladam ze ak mas konto v inom velkosklade tak si ho vies zalozit aj tu. Aj ked tu sa obcas stane, ze si skontroluju udaje a nedavaju to kazdemu ako v jednom Petrzalskom VO zacinajucom na A...
Ak sa v Sofose slusne spravas tak neni problem sa dohodnut na roznych veciach (napr dodanie necennikovej konfiguracie notebooku z rady co ponukaju, atd...)
Keby nahodou robili problemy s tym, ze je to roztecene, tak im vysvetli, ze to funguje, ale prehrieva sa. Ale pocitam s tym, ze to nebude jediny kus s tymto problemom.
Ach chlapci tak ja mam to ale stastie !!! pred dvomi tyzdnami kupim MSi DigiVox ktory mi odpali skoro pocitac a potom sa zacne roztapat , tento tyzden v pondelok kupim LCD-cko na ktorom nejde jeden riadok a jak debil to 5 hodin reklamujem ach,, DNESKA som robil pocitac pre zakaznika a kupoval som LifeView FlyTV Trio PC som zlozil nainstaloval updatol Xp-cka pekne dal som scanovat kanaly na TV karte naslo vsetkych 45 na analogu pekny cisty obraz aj zvuk tak som to zavrel spustil PRIME na 2-3 hodinky vsetko dopadlo OK zabalil som skrinku , idem balik krabicu od TV karty a v krabicy KONDENZATOR !!!! skoro ma az vystrelo ked som to videl ! Okamzite som otvoril bednu vytiahnem TV kartu a naozaj jeden kondenzator na TV karte chyba !!!
VIETE MI POVEDAT KDO MA ESTE TAKE STASTIE AKO JA ?? A uplne najlepsie je ze som tu TV kartu testoval a fungovala ked mi to zajtra nevymenia kus za kus tak si uz hodim maslu lebo zakaznik ma zabije uz --- alebo ked mi to nevymenia a bude ju zakaznik pouzivat som zvedavy ako mu vysvetlim preco mu nefunguje satelit a digitalna telka .. ze chybaju na karte suciastky -
Tak toto je bomba , som zvedavy co sa mi stane zajtra to idem kupovat zdroj ... ak nebudem dlho na fore tak ma ten zdroj zabil najskor
EDIT: nemenovany velkosklad v Petrzalke tu FLY TV vymenil za nejaku co nasli v reklamacke (servisny kus napisali do RMA) ... aale to je jedno hlavne ze ma vsetky suciastky a funguje