Prosím poradte notebook do 43000 KC bez dph
Notebook bude urcen pro cestovani(preferuji vydrz baterie)
bude slouzit predevsim pro praci s grafikou
Muj tajny favorit je HP 8510p
Printable View
Prosím poradte notebook do 43000 KC bez dph
Notebook bude urcen pro cestovani(preferuji vydrz baterie)
bude slouzit predevsim pro praci s grafikou
Muj tajny favorit je HP 8510p
ten bych ti doporučil také, skus sehnat konfiguraci s Wide Viewing angle displejem, sám ho mám (byť WUXGA) a je to pohoda...
mam presne vyhlednuti tento
http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=48596
Je to co jste myslel?
jj je to přesně on - se šasi mám taky dobrou zkušenost, vydrželo 3500km v brašně na motorce po Indonesii:)
Váhově je to ještě přijatelné řešení - 2,7kg + adaptér
Jinak samozřejmě doporučuji přečíst všemožné recenze, NTB si nechad předvést, otestovat pixely atd...
A čo Dell Latitude D830? S 9 článkovou batériu sa dá dostať aj cez 8 hodín, bežné používanie (internet, office) s wifi okolo 5-6 hodín.
ten Dell mu za tie peniaze nevyjde, pokial nezozene nejaku lepsiu cenu ...
Bez problémov mu výjde. Jack86 písal 43.000 Kč bez DPH. Notebook ktorý mám v podpise bol kupovaný dva mesiace dozadu za 45.200 Sk bez DPH aj s OEM Vista HP.
tak hura do toho, bez na Dell.cz a naklikaj si ho tam a uvidis sam ;)
45k bez dph ceskych a to som vyhodil aj tasku, lebo inak by to neslo ... a v tom neni 900Kc na dopravu a len integrovany Intel (neviem co je pre zakladatela threadu grafika, ale ak OGL tak X3100 neni to prave)
Hehe, to niekto kupuje cez stránky Dellu? Dell ma v ČR a v SR svojich partnerov, stačí ich požiadať o cenové ponuky a hneď tam bude cena nižšia o 10-20% oproti tej čo je na internete (skúsenosť). ;-)
K tej X3100: pokiaľ tú grafiku nechceš na 3D (najnovšie hry, CAD, atď.) iba na bežnú prácu (office, internet, fotky, video), tak bohato postačuje a má aj výhodu že žere menej energie, takže notebook má dlhšiu výdrž batérie. Samozrejme Windows Vista Aero na tom fičí bez problémov, pekne a svižne.
Konkrétného partnera v ČR nepoznám, ale ešte mesiac dozadu na slovenskej (a rovnako aj na českej) hlavnej stránke bol priamo odkaz kde boli kontakty na spločnosti ktoré predávajú Dell. Aktuálne tento odkaz nemôžem nájsť, takže to vyzerá tak, že Dell sa bude snažiť predávať priamo. V tomto prípade doporučujem priamo do Dellu napísať/zavolať a požiadať ich o info. Viem aj to že majú obchodníkov a aj oni priamo môźu dávať cenové ponuky. Jeden kamoš im priamo napísal a tiež dostal lepšiu cenu ako je na webe (aj keď nie tak dobrú, akú som mal ja, a dajú aj info keď sa chystá nová rada na ktorú sa oplatí počkať - kamoša upozornili na nové Precision notebooky). Inak u Dell je jedno, že odkiaľ je partner, štandartne tovar dodávajú priamo kuriérskou službou priamo až k tebe, takže vôbec nemusíš hľadať partnera/predajcu z JM kraja.
Ok, já jsem to právě nemohl najít...:-) Tak to se pak vysvětluje... Díky za radu.
No, vo svete to tak funguje, ale u nás mal Dell doteraz troch partnerov, ktorí predávali ich značku. Všetci traja boli autorizovaní a dodávali tovar rovnakým spôsobom - objednali ho od Dellu, vyrobil sa a bol poslaný zákazníkom. Ja osobne som takto kúpil jeden server aj notebooky. Teraz keď uź má Dell na Slovensku svoju infraštruktúru to asi bude rovnako ako inde, tovar si budeme musieť objednať priamo od nich. Na jednej strane to je teoreticky lacnejšie, ale bude to o tom, aby sme narazili na toho správneho obchodníka, ktorý je ochcotný pustiť z tej predraźenej ceny ktorá je na internete.
Sleva záleží od toho, komu je poskytovaná. Nicméně o nesmyslných koncových cenách Dellu nejlépe vypovídá to, že 40% sleva na cokoliv není pro velké odběratele problém.
Ano, dokonce jsem slysel o 50%, (coz samozrejme neni pro kazdeho a na vsechno) nicmene treba o Vostru to "jedna pani povidala" :)
A takovy naduply Vostro za 50kkc v realne cene pak 25kkc - to je myslim slusny notebook, za hooodne bezva cenu, jen holt byt v te spravne firme :)